Bursa'da yıl başından bu yana düzenlenen asayiş operasyonlarında 813 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da yıl başından bu yana düzenlenen asayiş operasyonlarında 813 kişi tutuklandı

Bursa\'da yıl başından bu yana düzenlenen asayiş operasyonlarında 813 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yıl başından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 1531 şüpheliden 813'ü tutuklandı.

03.10.2020 14:49  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yıl başından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 1531 şüpheliden 813'ü tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet, gasp, hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık ile ahlak büro amirliği ekiplerince Ocak ayından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda 1531 kişi gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen bu zanlılardan 813'ü çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince 56 faili meçhul kasten öldürme olayı aydınlatıldı. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarda 166 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden ise 76'sı tutuklandı.

Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 200 kişiden 182'si tutuklanırken, Hırsızlık Büro Amirliği'nin operasyonlarında yakalanan 497 zanlının da 185'i tutuklandı.

Yankesicilik ve Doandırıcılık Büro Amirliği ile Ahlak Büro Amirliği ekiplerin çalışmalarında gözaltına alınan 668 şüpheliden 370'i tutuklandı.

Yine Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı denetimlerde, denetlenen 1324 iş yerinden 708'ine cezai işlem uygulandı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda da, haklarında 1 ile 36 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1789 kişi yakalandı.

Kayıp olarak aranan 1647 kişi Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince bulundu.

Öte yandan aranan 1065, hırsızlık ve yağma olayına karışan 160, uyuşturucu madde kullanan ve satan 635, ruhsatsız ve kesici alet taşıyan 350 ve ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan 60 kişi de Motorsikletli Polis Timleri ve Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Bu çalışmalarda 417 tabanca, tüfek ve kesici alet ile 4 kilo 288 gram esrar ve 4 kilo 520 gram metamfetamin ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da yıl başından bu yana düzenlenen asayiş operasyonlarında 813 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement