Bursa'da Yılbaşı Öncesinde Bin 100 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Yılbaşı Öncesinde Bin 100 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu

- Operasyondan görüntü, Araçların kontrolünden görüntü, Emniyet Müdürün mahalleyi ziyareti BURSA (AA) – Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla kent genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla belirli aralıklarla...

27.12.2017 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Operasyondan görüntü,

Araçların kontrolünden görüntü,

Emniyet Müdürün mahalleyi ziyareti BURSA (AA) – Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla kent genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla belirli aralıklarla operasyonlar düzenleniyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde ki 30 mahalleye Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Asayiş Ekipler Amirliği, Narkotik Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timleri Amirliği, Osmangazi SÖS Büro Amirliği ve Ahlak Büro Amirliğinden bin 100 polisin katılımıyla, sabit nokta ve umuma açık yerlerde, "Huzur Operasyonu" yapıldı.

Gruplara ayrılan ekipler, mahallelerde şüpheli gördükleri çok sayıda kişinin üst aramasını yaptı, kimliklerini sorguladı.

Şüpheli araçları durdurarak arama yapan ekipler, umuma açık alanlarda da kontroller gerçekleştirdi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 'Huzur Operasyonu'nun düzenlendiği Hacivat mahallesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çocuklara hediyeler verdi.

Bir kahvehanede vatandaşlar ile sohbet eden Ak, uyuşturucuya savaş açtıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Buna hep beraber savaş açtık. Tabi biz polis olarak tek başına bunun üstesinden gelemeyiz. Sizlerinde desteğiyle bu noktaya geleceğiz. Çok güzel noktalara geldik ama bu yeterli değil. Kökünü kazıyacağız hep beraber bu mikrobu kazıyacağız. Artık bunu Türkiye'nin gündeminden düşüreceğiz terörü nasıl belli bir noktaya getirdiysek bunu da öyle yapacağız." dedi.

Bursa\'da Yılbaşı Öncesinde Bin 100 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Yılbaşı Öncesinde Bin 100 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement