Bursa'daki Kent Konseylerinden Dayanışma - Son Dakika
Yerel

Bursa'daki Kent Konseylerinden Dayanışma

Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk ile yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'yı ziyaret etti.

12.01.2012 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk ile yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'yı ziyaret etti.

Pala, Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette, kent konseylerinin yapısı ve çalışma alanları itibarıyla büyük önem taşıdığını söyledi.

Kent konseylerinin her kesimin desteğini alan, herkese söz hakkı veren ortamlar oluşturması gerektiğini belirten Pala, Bursa Kent Konseyi'nin toplumsal denge çizgisi anlayışıyla her kesimde kabul gördüğünü ve başarılı olduğunu ifade etti.

Bursa'nın her konusuna duyarlı olduklarını dile getiren Pala, şunları kaydetti:

"Bursa Kent Konseyi, hem bağımsız bir kuruluştur, hem de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaktadır. Bu çizgiyi iyi belirliyoruz. Türkiye'nin en aktif kent konseyi olarak 2,5 yılda yaklaşık 3 bin 200 etkinlik gerçekleştirdik. Yıldırım Kent Konseyi'nin yeni başkanı Arif Çelenk ve yürütme kurulu üyelerinin de başarılı olacağına inanıyorum. Yıldırım Kent Konseyi'ne gerekli destekleri vermeye hazırız."

Çelenk ise kısa sürede Yıldırım'ın konularına duyarlı bir yapı oluşturduklarını belirterek, Bursa Kent Konseyi ile Yıldırım Kent Konseyi'nin bir bütün olarak hareket edeceğini bildirdi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki Kent Konseylerinden Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement