Bursa'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Trafik Kazası

Bursa\'daki Trafik Kazası

Bursa'da, kavşaktaki trafik ışığında bekleyen motosiklete tırın çarpması sonucu hayatını kaybeden çiftin cenazeleri toprağa verildi.

15.06.2017 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, kavşaktaki trafik ışığında bekleyen motosiklete tırın çarpması sonucu hayatını kaybeden çiftin cenazeleri toprağa verildi.

Bursa Adli Tıp Kurumundan alınan Hüseyin ve Rabia Karaca Mülayim'in cenazeleri, Orhangazi ilçesindeki evlerinin önüne getirildi.

Bir süre önce boşanan ve kazadan 3 gün önce yeniden nikah masasına oturdukları öğrenilen çiftin çocukları Ercan Mülayim ile yakınları bu sırada gözyaşlarını tutamadı.

Helallik alınmasının ardından cenazeler, Hürriyet Camisi'ne götürüldü.

Buradaki törene, çiftin çocukları Ercan Mülayim, yakınları, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile vatandaşlar katıldı.

Cenazeler, burada kılınan namazın ardından Yeni İlçe Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde dün, Bursa- Yalova Karayolu Ovaakça Kavşağı'ndaki trafik ışıklarında bekleyen motosiklete tırın çarpması sonucu Rabia Karaca Mülayim (34) olay yerinde yaşamını yitirmiş, motosiklet sürücüsü Hüseyin Mülayim (38) de kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement