Bursa?dan Mfö Geçti - Son Dakika
Güncel

Bursa?dan Mfö Geçti

Bursa?dan Mfö Geçti

Bursa'da ilk kez düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali, on binlerce kişiyi Balat Ormanı'nda buluşturdu.

07.09.2015 05:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da ilk kez düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali, on binlerce kişiyi Balat Ormanı'nda buluşturdu. 'Dünyayı sev, geyiği öp festivale gel' sloganıyla düzenlenen etkinlik, Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) konseri ile son buldu.

Nilüfer Belediyesi'nin 'Dünyayı sev, geyiği öp festivale gel' sloganıyla düzenlediği 3 günlük festivalde, binlerce katılımcı kamp alanında çadırlarını kurdu. Her türlü detayın düşünüldüğü festival alanında iki sahnenin yanı sıra oyun alanları, okuma köşesi, gıda stantları, sağlık kabini gibi tüm ihtiyaçları karşılayacak birimler yer aldı. Geyik Bandosu, müziğiyle festival alanına renk katarken, isteyenler okuma köşesinde vakit geçirdi. Festivalin son günü ikinci sahnede konser veren Yasemin Mori, hem göze hem kulağa hitab etti.

ALKIŞ YAĞMURU

Ana sahnede konser veren Türk Pop Müziği'nin usta isimleri Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), 40 yıllık sanat yaşamlarına damgasını vuran şarkılarını seslendirdi. Balat Ormanları'ndaki sahne performanslarıyla dinleyenleri coşturan MFÖ'nün şarkılarına 20 bini aşkın izleyiciler eşlik etti. Usta sanatçılar muhteşem konserde, 'Yaşın 19', 'Ele Güne Karşı', 'Sarı Laleler', 'Ah Bu Ben', 'Ali Desidero' ve 'Yalnızlık Ömür Boyu' gibi eski ve yeni albümlerinden sevilen şarkılarını seslendirdi. MFÖ, hayranlarıyla birlikte bir ses oyunu oynayarak da konser alanını tıklım tıklım dolduran binlerce kişiyi kahkahaya boğdu. Alkış yağmuruna tutulan sanatçılar, yoğun ilgiden dolayı yeniden sahneye gelerek en özel şarkılarıyla konseri sonlandırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa?dan Mfö Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement