Bursa - Electro Deluxe, Bursalıları Dinleyicilerini Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Bursa - Electro Deluxe, Bursalıları Dinleyicilerini Coşturdu

Electro Deluxe, Bursalıları dinleyicilerini coşturduFRANSIZ grup Electro Deluxe, 57. Uluslararası Bursa Festivali'nde jazz sevenler ile buluşurken, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

27.06.2018 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Electro Deluxe, Bursalıları dinleyicilerini coşturdu

FRANSIZ grup Electro Deluxe, 57. Uluslararası Bursa Festivali'nde jazz sevenler ile buluşurken, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Funk, soul, hiphop ve elekro müziği caz müzikle bir araya getiren Fransız grup 'Electro Deluxe' sahne performansı ve enerjisi ile Bursalı dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Herbie Hancock, Buckshot LeFonque ve Meshell Ndegeocello'dan esinlenen ve parçalarında jazz-funk sound'u yakalayan grup, yedi müzisyeni ile birlikte 57. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında konser verdi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Bursalıların ilgisi yoğun oldu. İlk şarkıların ardından müziğin enerjisine kapılan dinleyiciler koltuklarını terk ederek sahnenin önünde toplanıp, doyasıya eğlendi.

Bursa - Electro Deluxe, Bursalıları Dinleyicilerini Coşturdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Electro Deluxe, Bursalıları Dinleyicilerini Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti
    15:31 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yönter, seçmenlere Cumhur İttifakı lehine oy kullanmaları çağrısında bulunarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde nöbet değişimi için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, Yönter İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un İstanbul'da sorumluluk üstleneceğini ifade etti. Yönter ayrıca, Belçika'da Türk vatandaşlarına yönelik saldırıları kınayarak, MHP'nin Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanında olduğunu söyledi.

  • Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı
    15:30 Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri kapsamında MHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

  • Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
    15:29 Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, bir otomobilde uyuşturucu ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti
    15:27 Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti

    Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e düzenledikleri etkinlikler için araç desteği için teşekkür etti. Kököz, Başkan Çelik'i doğa yürüyüşlerinde görmeyi beklediklerini söyledi.

  • Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi
    15:25 Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi

    Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğiyle teknik tekstil alanında bir seminer düzenlendi. Seminerde, Spinteks firmasının Genel Müdürü Yalın Aydın, carbon fiber ve kompozit tekstillerin Denizli'deki serüvenini anlattı.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'
    15:25 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin gerçek belediyecilik olduğunu belirterek, Kastamonu'nun tüm ilçelerinin doğal gaza kavuşması için süreci takip edeceğini söyledi. Yumaklı, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ve Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin AK Parti adayları tarafından kazanılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yumaklı hükümetin vatandaşın duasına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, duaların en büyük destek olduğunu belirtti.

  • İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu
    15:24 İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

    İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu, Sakarya'da düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre ve 100 metre çiftpalet branşında birinci oldu. 14-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada Koyuncu, 100 metre mesafesinde Türkiye rekorunu kırdı ve milli takım barajını geçti.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Advertisement