Bursa Emniyet Müdürü Yenişehir'de Asayiş Uygulamasına Katıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa Emniyet Müdürü Yenişehir'de Asayiş Uygulamasına Katıldı

Bursa Emniyet Müdürü Yenişehir\'de Asayiş Uygulamasına Katıldı

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Yenişehir’de düzenlenen asayiş uygulamasına katıldı.

29.12.2017 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Yenişehir'de düzenlenen asayiş uygulamasına katıldı.

Tüm Türkiye'de aynı anda başlayan asayiş uygulaması Bursa ve ilçelerinde de yapıldı. Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılan asayiş uygulamalarına İl Emniyet Müdürü Osman Ak da katıldı. Vatandaşlarla ve muhtarlarla kahvehanede bir araya gelen Ak, "Sizlerin refahı ve güveni için çalışıyoruz. Yenişehir sakin bir ilçemiz ufak tefek sıkıntılar olsa da bunları sizlerinde destekleri ile çözeceğiz2 diye konuştu.

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile Emniyet Amirliği ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Belediye Başkanı Süleyman Çelik Emniyet Müdürü Ak'a ilçeye yeni yapılması planlanan Emniyet binası hakkında bilgiler verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa Emniyet Müdürü Yenişehir'de Asayiş Uygulamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti
    16:51 Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Kavaklı Mahallesi'ndeki otobüs terminalinde Muzaffer E'ye tabancayla ateş eden O.Ç., polis tarafından yakalandı. Yaralanan Muzaffer E, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

  • Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi
    16:49 Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi

    Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken başka bir aracın engelli aracına çarpıp kaçması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, alkollü engelli sürücü kafasını kaldırıma vurarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla zorla ambulansa bindirildi.

  • 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü
    16:47 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü

    22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, Brezilya'da dang ateşi nedeniyle hayatını kaybetti. Hamileliğinin yedi ayındayken çoklu organ yetmezliğinden ölen Sofia'nın ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve takipçilerini derin bir üzüntüye boğdu. Dang ateşi vakalarının artışı, Brezilya'daki sağlık yetkililerini endişelendiriyor.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Ramazan Hoca'nın öldürülmesine ilişkin iddianame tamamlandı: Katil zanlısına müebbet hapis talebi
    16:43 Ramazan Hoca'nın öldürülmesine ilişkin iddianame tamamlandı: Katil zanlısına müebbet hapis talebi

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cerrahpaşa Mahallesi'nde çay ocağı işleten Ramazan Pişkin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı tamamladı. İddianamede, sanık Erkan Baykut'un 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

  • Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi
    16:41 Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bir evde çıkan kavga ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve giren ekipler, kavga eden kardeşlerin yanı sıra diğer şüphelilerin de hareketlerinden şüphelenerek evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen bir heykel, dışı kabartmalı bir obje ve birçok sikke ile tabanca fişeği ele geçirildi. Ekipler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına alarak objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen baba hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • Bandırma'da hırsızlık şüphelisi çatı katında yakalandı
    16:31 Bandırma'da hırsızlık şüphelisi çatı katında yakalandı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinin Sunullah Mahallesi'nde bir ikametten hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Titiz bir çalışma sonucunda hırsızlık zanlısı, yan binanın çatısında saklanırken yakalandı. Yakalanan şüpheli üzerinde yapılan aramada çalıntı para ve banka kartları ele geçirildi. 28 yaşındaki şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

  • DUP Lideri Jeffrey Donaldson Cinsel Taciz Suçlamaları Nedeniyle İstifa Etti
    16:29 DUP Lideri Jeffrey Donaldson Cinsel Taciz Suçlamaları Nedeniyle İstifa Etti

    İngiltere (Demokratik Birlik Partisi) DUP lideri Jeffrey Donaldson, beklenmedik cinsel taciz suçlamaların ardından istifa etti. Parti, Jeffrey'nin başkanlığının yargı sürecinin sonucuna kadar askıya alındığını ve geçici parti lideri olarak Gavin Robinson'un atandığını duyurdu.

  • Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı
    16:26 Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

    Brezilya'nın Recife kentinde inşaat halindeki 33 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının binanın en üst katında başladığı ve tüm binayı sardığı belirtilirken, çevredeki binaların alevlerin yayılma riski nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Yangının kısa devre nedeniyle çıktığı düşünülüyor.

  • İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu
    16:24 İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu

    İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı Sahili'nde, denizin bir kısmı çöp birikintileriyle kaplandı. Pet şişe, poşet ve diğer çöplerin suyun üzerinde kaldığı görüldü. Vatandaşların yürüyüş yaptığı ve bisiklet sürdüğü sahildeki çöp birikintisi cep telefonu kamerasına yansıdı.


Advertisement