Bursa Emniyetinde Görev Değişiklikleri - Son Dakika
Güncel

Bursa Emniyetinde Görev Değişiklikleri

Bursa Emniyetinde Görev Değişiklikleri

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri devam ediyor.

22.02.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne Süleyman Gün, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Ender Özköslü getirilirken, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Gökhan Özcan, Hukuk İşleri Şube Müdürü Şahin Dizman Bilgi İşlem Şube Müdürü Hakan Sezen, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Nevzat Uğurer, Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürü İbrahim Erkalaycıoğlu, Hassas Bölgeleri Korumu Şube Müdürü Mehmet Şentürk, Özel Güvenlik Şube Müdürü Kadir Kart, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hakan Yaralı, Basın ve Halkla İlişkilir Şube Müdürü Fatih Balcı, Muhabere Elektronik Şube Müdürü Hanefi Savur, Koordinasyon ve Hareket Şube Müdürü Hakan Tokatlıoğlu, Havaalanı Şube Müdürü Murat Çelebi ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı ise Murat Kubilay oldu.

Öte yandan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlker Türkbayrak, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise İsmail Aşkınoğlu getirildi.

Daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'ne tayin edilen İhsan Yılmaz ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Tarık Ziyade ise Personel Şube Müdürlüğü emrine alındı. Ayrıca 25 polis memurunun görev yerleri değiştirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa Emniyetinde Görev Değişiklikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement