Bursa Endüstri Zirvesi Fuarlarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

Bursa Endüstri Zirvesi Fuarlarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti

Bursa Endüstri Zirvesi Fuarlarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ tarafından 1-4 Aralık'ta eş zamanlı gerçekleştirilen Bursa Endüstri Zirvesi fuarlarını (Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya Fuarı, Otomasyon Fuarı ile İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı), 39 bin...

05.12.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ tarafından 1-4 Aralık'ta eş zamanlı gerçekleştirilen Bursa Endüstri Zirvesi fuarlarını (Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya Fuarı, Otomasyon Fuarı ile İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı), 39 bin 965 kişi ziyaret etti.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, dün akşam kapılarını kapatan fuarlara 44 ülkeden 39 bin 965 ziyaretçi katıldı. TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 7 salondan oluşan toplam 40 bin metrekare alanda hazırlanan sektörlerin buluştuğu zirvede, 25 ülkeden 512 firma ve firma temsilciliğinin son teknoloji ürünlerini sergilediğini kaydetti.

Ersözlü, "44 ülkeden 39 bin 965 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, sanayinin gelişimine yön veren sektörleri aynı çatı altında bir araya getirerek, son teknolojinin ziyaretçi ile buluştuğu son nokta olması ile de dikkati çekti. Üretimde ihtiyaç duyulan yeni teknoloji, donanım ve sistemlerdeki yenilikleri topluca sunan fuarlarda, küçük ölçekli işletmelerden büyük sanayi firmalarına kadar tüm ziyaretçiler aradıkları son teknoloji ürünleri tek platforma bulabildi." ifadelerini kullandı.

Birbirini tamamlayan sektörlerin büyük buluşması olarak bilenen fuarlar, TÜYAP'ın yurtdışı ofisleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ile Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Güney Kore, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Pakistan, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Tunus, Türkmenistan, Uganda, Ürdün ve Yunanistan'dan gelen iş adamlarına ev sahipliği yaptı.

Yurt içinden ise sektörlerin yoğun olduğu Adapazarı, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Düzce, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa başta olmak üzere 50'in üzerinde ilden gelen profesyonellere ev sahipliği yapıldığı fuarlarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bursa Endüstri Zirvesi Fuarlarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement