Bursa Evinde Bıçaklanarak Öldürülen 18 Yaşındaki Suriyeli Annenin Çocuğu Kucağında Bulundu Hd - Son Dakika
Güncel

Bursa Evinde Bıçaklanarak Öldürülen 18 Yaşındaki Suriyeli Annenin Çocuğu Kucağında Bulundu Hd

Evinde bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Suriyeli annenin çocuğu kucağında bulunduBURSA'da 7 aylık bebeği olan Suriye uyruklu Dima Aşaelim evinde bıçaklanarak öldürüldü.

19.06.2018 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Suriyeli annenin çocuğu kucağında bulundu

BURSA'da 7 aylık bebeği olan Suriye uyruklu Dima Aşaelim evinde bıçaklanarak öldürüldü. Polis, annesinin kucağında duran bebeği yakınlarına teslim ederken talihsiz kadının eşi ve kardeşini gözaltına aldı.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde yaşandı. 1.5 yıl önce Muhammet Kasım ile evlenen ve 7 ay önce dünyaya gelen oğluna Hasan Kasim adını veren Dima Aşaelim, bugün evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

İddiaya göre olay, eşi Muhammet Kasım'ın, saat 11.30'da, garson olarak çalıştığı Kent Meydanı'ndaki lokantaya gitmesi sonucu ve genç kızın kardeşi Valiht Aşaelim'in eve ziyaretine gelmesi sonucu ortaya çıktı. Zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca bu kez annesinden aldığı anahtar ile eve giren Valiht Aşaelim, yeğeni kucağında bulunan kız kardeşinin kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Hasan Kasım isimli bebek alınıp akrabalarının evine götürülürken, polis, öldürülen kadının garsonluk yapan eşi Muhammed Kasım ile kardeşi Valiht Aşaelim'i gözaltına aldı.

Evde parmak izi alan ve çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis talihsiz kadını öldüren kişi veya kişilerin kimliğini araştırıyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Evinde Bıçaklanarak Öldürülen 18 Yaşındaki Suriyeli Annenin Çocuğu Kucağında Bulundu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement