'Bursa Festivali'nde efsane konser - Son Dakika
Güncel

'Bursa Festivali'nde efsane konser

\'Bursa Festivali\'nde efsane konser

Bursa'da ustaları buluşturan muhteşem konserde, Muazzez Abacı ve Gökhan Tepe rüzgarı esti.

26.06.2019 12:00  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, '58. Uluslararası Bursa Festivali'nde yıldızları buluşturan efsane konserde Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı'yı ilgiyle izledi, şarkılara da alkışlarıyla eşlik etti.

'58. Uluslararası Bursa Festivali', coşkuyla devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen '58. Uluslararası Bursa Festivali', usta sanatçı Gökhan Tepe ve Türk Sanat Müziği'nin duayen ismi Muazzez Abacı'yı aynı sahnede bir araya getirdi.

Usta sanatçıların muhteşem sahne performansı, Bursalı sanatseverleri tam anlamıyla mest etti. Gönüllere dokunan en özel eserlerin seslendirildiği konser, coşkulu anlara imza attı.

Abacı'dan Tepe'ye övgü

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda 4 bine yakın vatandaşın keyifle izlediği konserde, önce sahneye sevilen sanatçı Gökhan Tepe çıktı. Tepe, muhteşem enerjisi ve seslendirdiği en güzel şarkılarıyla, sevenlerini kendisine hayran bıraktı. Demet Akalın'ın da söylediği 'Türkan' şarkısıyla Bursa'yı coşturan Tepe, Ebru Gündeş'in de seslendirdiği 'Teşekkür Ederim' şarkısıyla da sevenlerinden bol bol alkış aldı.

Konserde daha sonra sahneye usta sanatçı Muazzez Abacı çıktı. Abacı da en sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirerek gönüllere hitap etti. Konserin sonunda Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı, birlikte düet yaptı. Abacı, keyifli konserde Tepe'nin muhteşem sesine ve yorumuna övgülerde bulundu.

Müren ve Senar'a vefa

Bursa'da, Sanat Güneşi Zeki Müren ve Müzeyyen Senar'ı da anarak, 'Şimdi Uzaklardasın' ve 'Ormancı' adlı eserleri seslendiren sanatçılar, sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yıldızları buluşturan konserde Tepe ve Abacı'yı ilgiyle izledi, şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Gökhan Tepe'nin annesi Sema Tepe ve oyuncu Tuncer Salman da konseri izleyen konuklar arasındaydı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bursa Festivali'nde efsane konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement