Bursa-Havlama Cinayeti Sonrası Köpeklerini Alarak Binadan Ayrıldılar - Son Dakika
Güncel

Bursa-Havlama Cinayeti Sonrası Köpeklerini Alarak Binadan Ayrıldılar

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, yöneticiliğini yaptığı apartmanda, havlayan köpekten şikayetçi olan bina sakini Ali Çelik ile kayınpederi Hilmi Şen'i tabanca ile öldürüp H.U.'yu ise yaralayan Hacı Murat Konuk, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

27.01.2018 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, yöneticiliğini yaptığı apartmanda, havlayan köpekten şikayetçi olan bina sakini Ali Çelik ile kayınpederi Hilmi Şen'i tabanca ile öldürüp H.U.'yu ise yaralayan Hacı Murat Konuk, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Cezaevine gönderilen Murat K.'nin ailesi ise eşyalarla birlikte köpeği de alarak binadan ayrılıp Bursa'ya geldi.

Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'ndeki çifte cinayet, iddiaya göre, kayınpederi emekli Hilmi Şen (55) ile beraber yaşayan 1 çocuk babası, gıda sektörü çalışanı Ali Çelik'in (33), apartman yöneticisi olan Hacı Murat Konuk'u (38) sitenin bahçesindeki kulübede yaşayan köpeğinin sürekli havlaması nedeniyle çocuğunun uyuyamadığını söylemesi sonucu meydana geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce daha önce özel güvenlik şirketinde çalışan Hacı Murat Konuk, bulundurma ruhsatlı tabancası ile önce Ali Çelik'i, daha sonra gürültü ve silah sesini duyunca yanına gelen Hilmi Şen'i kurşun yağmuruna tuttu. Ali Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken ağır yaralanan Hilmi Şen olay yerinden geçmekte olan bir diğer apartman sakini H.U. ise yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Hilmi Şen doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken H.U.'nun ise tedavisi sürüyor.

Olay sonrası yakalanan Hacı Murat Konuk'un, poliste verdiği ifadesinde, Ali Çelik beni telefon ile arayıp, köpeğin havlamasından duyduğu rahatsızlığı sert bir dille söyledi. Aramızda tartışma çıktı. Sonra binaya gelip bana hakarete devam edince elimi kana buladım dediği öğrenildi.

Sorgulamasından sonra dün 'Adam öldürmek' ve 'Adam yaralamak' suçlarından adliyeye sevk edilen Hacı Murat Konuk tutuklanıp cezaevine gönderilirken, ailesi ise dün gece eşyalarını ve köpeği alarak binadan ayrılıp Bursa'ya geldi.

Cinayet sonrası dün Buras'da gözyaşları arasında toprağa verilen Hilmi Şen ve Ali Çelik'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bursa-Havlama Cinayeti Sonrası Köpeklerini Alarak Binadan Ayrıldılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Havlama Cinayeti Sonrası Köpeklerini Alarak Binadan Ayrıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement