Bursa Hırsızlar 10 Dakikada Böyle Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Bursa Hırsızlar 10 Dakikada Böyle Hırsızlık Yaptılar

Hırsızlar 10 dakikada böyle hırsızlık yaptılarBursa'nın Osmangazi İlçesi'nde dükkanın asma kilidini kesen hırsızlar işyerinde bulunan 12 bin liralık sigaraları ve kasada bırakılan 2 bin 700 lirayı alarak kaçtılar Hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken jandarma, üç kişi...

21.04.2018 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlar 10 dakikada böyle hırsızlık yaptılar

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde dükkanın asma kilidini kesen hırsızlar işyerinde bulunan 12 bin liralık sigaraları ve kasada bırakılan 2 bin 700 lirayı alarak kaçtılar Hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken jandarma, üç kişi olan şüphelilerden ikisini yakaladı.

Osmangazi İçesi'ne bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan bakkala önceki gece gelen üç kişi demir kesme aleti ile asma kilidi kestikten sonra işyerine girdiler. On dakika içersinde 12 bin liralık sigara ile kasada bırakılan 2 bin 700 lirayı alan hırsızlar, çalıntı araç ile kaçtılar. Soruşturma başlatan jandarma, şüphelilerden Eser E. ile Recep İ.'yi yakaladı. Kaçan ve kimliği belirlenen bir kişi ise aranıyor. Bursa'da 7 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tesbit edilen şüphelilerin sorgulaması devam ediyor.

Bursa Hırsızlar 10 Dakikada Böyle Hırsızlık Yaptılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Hırsızlar 10 Dakikada Böyle Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement