Bursa İş İnsanı Yeğenini Kırmızı Işıkta Vurdu, Avukatı da Suçladı Hd - Son Dakika
Güncel

Bursa İş İnsanı Yeğenini Kırmızı Işıkta Vurdu, Avukatı da Suçladı Hd

Bursa'da otomobili ile seyir halindeki Bağdat Hurma Tatlısı'nın sahibi olan yeğeni 38 yaşındaki Fatih Karaman'ı kırmızı ışıkta tabanca ile ateş ederek ağır yaralayan 53 yaşındaki Yılmaz S.'nin sorgulaması tamamlandı.

07.07.2018 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da otomobili ile seyir halindeki Bağdat Hurma Tatlısı'nın sahibi olan yeğeni 38 yaşındaki Fatih Karaman'ı kırmızı ışıkta tabanca ile ateş ederek ağır yaralayan 53 yaşındaki Yılmaz S.'nin sorgulaması tamamlandı. Adliyeye çıkartılan Yılmaz S., olayların bu boyuta gelmesinin tek nedeninin yeğeni ile Avukat E.S. olduğunu öne sürdü. Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde dün meydana gelen olayda, Bağdat Hurma Tatlısı'nın sahibi olan Fatih Karaman, Lefkoşe Caddesi'nde otomobili ile kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı. Bir diğer araçtanaçılan iki el ateş sonucu başından ağır yaralanan Karaman, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Silahlı saldırının gerçekleştiği kiralık olan otomobil bir süre sonra bulundu. Polis yaptığı araştırmada şüpheli olarak aranan, Fatih Karaman'ın dayısı olan Yılmaz S.'yi, Uludağ Bölgesi'nde bir çadır içersinde saklanırken olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile buldu. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Yılmaz S., verdiği ifadesinde, aralarında husumet bulunan yeğenini bu sabah kiraladığı otomobil ile evden çıkarken takip edip daha sonra vurduğunu söyleyerek, "Olay sonrası kaçtım. Aracı boş bir yere bıraktım. Ardından yakalanmamak için iki ayrı taksiye binerek uzaklaştım. Uludağ bölgesinde kurduğum çadırda saklanırken yakalandım" dedi.

ifadesi alınan Yılmaz S. bugün "Adam öldürmeye teşebbüs" suçundan adliyeye çıkartıldı. Yılmaz S. emniyet müdürlüğü önünde fotoğrafını ve görüntüsünü çeken gazetecilerin, "Neden yeğeninizi öldürmek istediniz" sorusuna, "Bütün bu olayın sebebi Avukat E.S. ile yeğenim. Bizi hileli iflasa yönlendirip, zorla bütün mal varlığımızın üstüne çöktüler. Bizim fabrikamızın üstüne oturdular. Yalvardım yakardım. Avukat E.S. beni zorla katil yapmak istedi. 'Vur da göreyim' dedi. Pişmanım. Yeğenim o benim. Ben onu vurmak ister miydim.?" dedi.

Yılmaz S. geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı.

Bursa İş İnsanı Yeğenini Kırmızı Işıkta Vurdu, Avukatı da Suçladı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa İş İnsanı Yeğenini Kırmızı Işıkta Vurdu, Avukatı da Suçladı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement