Bursa İtfaiyecilere 'Yangın' İhbarlı Börekli Kutlama - Son Dakika
Güncel

Bursa İtfaiyecilere 'Yangın' İhbarlı Börekli Kutlama

İtfaiyecilere 'yangın' ihbarlı börekli kutlamaBURSA'da, börek imal eden şirketin sahibi Hasan Acar, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, itfaye ekiplerine 'börekli' sürpriz yaptı.

25.09.2017 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiyecilere 'yangın' ihbarlı börekli kutlama

BURSA'da, börek imal eden şirketin sahibi Hasan Acar, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, itfaye ekiplerine 'börekli' sürpriz yaptı. Gerçek dışı ihbarda bulunan Hasan Acar, sirenlerini çalarak işyerine gelen itfaiye ekibini kapıda karşılayıp, İtfaiyecilik Haftası dolaysıyla onları kutladı, sonra da börek ikram etti.

Bursa'da 2012 yılında, 2 bin 23 metre uzunluğunda kol böreği yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Hasan Acar, 303. İtfaiyecilik Hatfası dolayısıyla Bursa İtfaiye Teşkilatına bir sürpriz hazırladı. Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde işyeri bulunan 38 yaşındaki Hasan Acar, 'Yangın 110' ihbar hattını arayarak, işyerinde yangın çıktığını, imalathane bölününde işçilerin mahsur kaldığı yönünde ihbarda bulundu. Aynı ihbar bir kadın ve erkek müşteri tarafından da yapıldı.

Yaklaşık 4 dakika sonra bir itfaye aracı siren çalarak geldi. Ekip, hortumunu çıkarıp, işyerine içeriye gireceği sırada çalışanlar alkış yağmuruna tutarak, ekibinin 'İtfaiye Haftası'nı kutladı. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen itfaiye ekibine, işyeri sahibi Hasan Acar, kendi elleriyle börek ikram etti ve itfaiye aracı olarak hazırlanan yaş pastayı kesti. İtfaiye ekibini hazırladığı böreklerle uğurlayan Hasan Acar, 'Böyle bir haftada, itfaiyecelirin yanında olduğumuzu belirtmek için önce bir yangın ihbarında bulunduk. Yangın ihbarımızdan sonra bir ekip işyerimize geldi. Onlara sürpriz yaparak, börek ikramında bulunduk" dedi.

Bursa İtfaiyecilere \'Yangın\' İhbarlı Börekli Kutlama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa İtfaiyecilere 'Yangın' İhbarlı Börekli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement