Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Eşi Kaza Öldü - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Eşi Kaza Öldü

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Eşi Kaza Öldü

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi.

27.09.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pala çiftinin çarptığı aracın sürücüsünün de öldüğü kazada, 4 kişi de yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Eşi Hilal ile birlikte Antalya tatilinden dönen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü 62 yaşındaki Semih Pala yönetimindeki otomobil, Aşur Gökçe yönetimindeki otomobille çarpıştı. İki aracın da hurdaya döndüğü kazada Hilal ve Semih Pala çiftiyle diğer aracın sürücüsü Aşur Gökçe yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, eski danışmanı olan Semih Pala ve eşi Hinin kazada öldüğü haberini, tatil yaptığı Afyonkarahisar'da öğrendi. Haberi alır almaz Burdur'a hareket eden Başkan Altepe, "Acı haberi öğrenir öğrenmez yola çıktım. Karşıdan gelen Konya plakalı bir araçla kafa kafaya çarpışmışlar" dedi

ARŞİV GÖRÜNTÜLER

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Eşi Kaza Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement