Bursa Ketenpere Filminin Oyuncuları Bursalılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bursa Ketenpere Filminin Oyuncuları Bursalılarla Buluştu

Ketenpere filminin oyuncuları Bursalılarla buluştuKETENPERE filminin oyuncuları Bursa'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi.

05.11.2017 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ketenpere filminin oyuncuları Bursalılarla buluştu

KETENPERE filminin oyuncuları Bursa'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi. Filmin başrol oyuncularından Şafak Sezer ise, "Keyifli bir iş çıkardık. İzlerseniz mutlu oluruz" dedi.

3 Kasım'da yurt çapında sinemaseverler ile buluşan komedi türündeki Ketenpere filminin başrol oyuncuları Bursalı hayranlarıyla buluştu. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte Ketenpere filminin oyuncuları Şafak Sezer, Abidin Yerebakan, Elif Erol, Ümit Okur, Volkan Başaran, Kemal Erek ve Ali Şentürk yer aldı. Bursalı sinemaseverler Şafak Sezer'e yoğun ilgi gösterirken, ünlü komedyen de filmin gösterildiği sinema salonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

'KEYİFLİ BİR İŞ ÇIKARDIK'

Sevenleriyle buluşmasının ardından açıklamalarda bulunan Şafak Sezer, film ekibiyle galalar ve setlerde bir araya geldiklerini söyledi ve "Çok tehlikeli bir ekibiz" şeklinde bir espri yaptı. Yurt genelinde paranın getirdiği iyilik ve kötülüklerin yer aldığı hikayelerin sevildiğini belirten ünlü komedyen Sezer, "Onların üzerine filmler yazıyoruz, bu da onlardan bir tanesi. Keyifli bir iş çıkardık. İzlerseniz mutlu oluruz, sinemanın 8-9 aylık bir acısı var. En büyük tatlılığı da seyirciyle buluşması. Filmde ara ara göndermeler yapılıyor" dedi. Şafak Sezer sinemaseverlerin de iyi ya da kötü eleştirilerinin olduğunu da kaydetti.

Bursa Ketenpere Filminin Oyuncuları Bursalılarla Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Ketenpere Filminin Oyuncuları Bursalılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement