Bursa Kitap Fuarı 10 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Bursa Kitap Fuarı 10 Yaşında

Bursa Kitap Fuarı 10-18 Mart tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

02.03.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruluşumuz TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 10- 18 Mart 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Bursa Kitap Fuarı 10. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Teması "Bursa'yı Yazmak" olarak belirlenen Bursa 10. Kitap Fuarı'na 265 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak; dokuz gün süresince 76 kültür etkinliği ve imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

Bursa'da düzenlenecek etkinliklere Gülten Dayıoğlu, Üstün Dökmen, Muzaffer İzgü, Can Dündar, Cemil Kavukçu, Murat Gülsoy, İpek Çalışlar, Ayfer Tunç, Ahmet Ümit, Mine Soysal, Sedat Sever, Yekta Kopan, Işık Öğütçü, Füsun Önal, Cüneyt Ülsever, Bejan Matur, Canan Tan, Doğu Yücel, Zeynep Oral, Haluk Şahin, Sevil Atasoy ve pek çok değerli şair, yazar, bilim insanı katılıyor.

"Bursa'yı Yazmak" Sergisi

TÜYAP tarafından içerik danışmanlığını Fahri Aral ve Nedret İçli, tasarım danışmanlığını Sadık Karamustafa'nın yürüttüğü edebiyatımızda Bursa izlerini, Bursa hakkında yazılmış şiirleri, kitapları, romanları, gezi notlarını içeren kapsamlı bir sergi düzenleniyor. Bursa Kitap Fuarı'nın 10. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen "Bursa'yı Yazmak" sergisi titiz bir çalışmanın ürünü olarak ilk kez Bursa'lı okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Kitap fuarının 10. yılı onuruna bir kültür hizmeti olarak gerçekleştirilen serginin bir de kitap-katoloğu hazırlanıyor.

Hollanda Bursa Kitap Fuarı'nda

31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın Onur Konuğu olan Hollanda tüm yıla yayılan etkinlikler kapsamında Bursa Kitap Fuarı'na da katılıyor. Bursa 10. Kitap Fuarı'nda Hollanda standında Hollanda edebiyatından Türkçe'ye çevrilen kitaplar yer alacak.

Bursa 10. Kitap Fuarı, 10-17 Mart 2012 tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 18 Mart 2012 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuara giriş ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kitap Fuarı 10 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement