Bursa-Mfö, Bursalı Hayranlarını Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Bursa-Mfö, Bursalı Hayranlarını Büyüledi

Bursa-MFÖ, Bursalı hayranlarını büyülediMFÖ, Bursalı hayranlarını büyülediMFÖ, Bursalı hayranlarıyla buluşurken, MFÖ Akustik adını verdikleri bu özel konserde dinleyenlerini büyüledi.

11.02.2018 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa-MFÖ, Bursalı hayranlarını büyüledi

MFÖ, Bursalı hayranlarını büyüledi

MFÖ, Bursalı hayranlarıyla buluşurken, MFÖ Akustik adını verdikleri bu özel konserde dinleyenlerini büyüledi.

Türk müziğinin eskimeyen gruplarından Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan pop-rock grubu MFÖ, dün akşam Bursalı dinleyicileriyle buluştu. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen MFÖ Akustik adlı konserlerinde MFÖ, klasikleşen şarkılarının yanı sıra yeni Kendi Kendine isimli yeni albümlerinden de Aşkın Kenarından ve Emin Misin şarkılarını söyledi. Sanatseverler de, MFÖ'ye konser boyunca eşlik ederken son bölümde grup, konserlerinde klasikleşen seyirciyle bütünleşmesini gerçekleştirdi. Hep aynı şarkısını seyricisiyle birlikte söyleyen MFÖ, daha sonra dinleyicilerin yoğun isteği üzerine bir kez daha sahneye gelerek bir şarkı daha söyledi. Şarkı aralarında Mazhar Alanson'un yaptığı espriler de gülüşmelere neden olurken, Bursaslılar konser bitiminin ardından MFÖ'yü uzun bir süre ayakta alkışladı.

Bursa-Mfö, Bursalı Hayranlarını Büyüledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Mfö, Bursalı Hayranlarını Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement