Bursa Perinçek Sadece 'İktidarda Kalma' Hesabıyla Yapılan İttifaklara Karşıyız - Son Dakika
Güncel

Bursa Perinçek Sadece 'İktidarda Kalma' Hesabıyla Yapılan İttifaklara Karşıyız

Perinçek Sadece 'iktidarda kalma' hesabıyla yapılan ittifaklara karşıyızVatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bursa 16'ncı Kitap Fuarı'nda okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

24.03.2018 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perinçek Sadece 'iktidarda kalma' hesabıyla yapılan ittifaklara karşıyız

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bursa 16'ncı Kitap Fuarı'nda okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Perinçek, bir soru üzerine İttifakları önemsiyoruz. Ama sadece 'iktidarda kalalım' hesabıyla yapılan ittifakları kabul etmiyoruz dedi.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 16'ncı Kitap Fuarı'na gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, okurlarıyla buluştu. Okurlarına kitap imzalayan Perinçek, kitabın 'Tecrübe, toplumların hayatı, bilim' demek olduğunu söyledi. Perinçek, Benim için kitap fuarları mutluluk kaynağıdır. Burası güzel bir fuar. Bursa Kitap Fuarı Türkiye'nin en büyük fuarlarından biridir. Son derece büyük ilgi var. O da bize büyük sevinç veriyor diye konuştu.

'İTTİFAK GÜZELDİRö

Bir soru üzerine Türkiye'de ittifakların olabileceğini aktaran Perinçek, Türkiye'de ittifakların olması güzeldir, bu bir özgürlüktür Fakat niçin ittifak Türkiye'de yüzde 51 bir amaç oldu. İttifak yapılırken Türkiye, Türk Milleti, çiftçisi, işçisi, sanayicisi, tüccarı hesaba katılmıyor; sadece 'İktidarda kalalım' hesabı yapılıyor. Böyle bir ittifak anlayışını kabul etmiyoruz. Vatan Partisi olarak, Türkiye'nin önündeki sorunların çözümü hesaba katılarak oluşturulacak ittifakı çok önemsiyoruz dedi. Perinçek, daha sonra fuar alanını dolduran kitap severlerle sohbet etti.

Bursa Perinçek Sadece \'İktidarda Kalma\' Hesabıyla Yapılan İttifaklara Karşıyız
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Perinçek Sadece 'İktidarda Kalma' Hesabıyla Yapılan İttifaklara Karşıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement