Bursa Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği'nden Şuayip Toprak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursa Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği'nden Şuayip Toprak'a Ziyaret

Bursa Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği\'nden Şuayip Toprak\'a Ziyaret

Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Şuayip Toprak'ı makamında ziyaret ettiler.

17.10.2018 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekilliği görevinde Şuayip Toprak'a hayırlı olsun temennilerini ileten Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Toprak'a gelecek dönem çalışmalarında başarılar diledi. Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekilleri Mehmet Çakman, Muzaffer Loyan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin'de katıldığı ziyarette, Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Zekir Seferler dernek ve Kent Konseyi'nin ortak çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak Kent konseyi ve dernek olarak birlikteçalışmalar yapabilecekleri temennisinde bulundu.

Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Şuayip Toprak, "Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği şehrimizin en eski ve köklü derneklerinden biri. Kamu yararına yapılan çalışmalarda her zaman ön plana çıkmış, özverili çalışmalar gerçekleştirmiş olan derneğiniz; Türkiye ve Balkanlar arasında da köprü vazifesi görerek, gerek Rumeli ve Balkanlarda gerçekleştirdiği gerekse de Bursa'da yaptığı çalışmalarla organizasyon ve yardımlaşma konusunda güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu göstermiştir" dedi.

Kent Konseyi olarak yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarını ifade eden Toprak, Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile de ortak çalışmalar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği'nden Şuayip Toprak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement