Bursa Sahile Vuran Yunusun Bıçakla Kesildiği İddiasına İnceleme - Son Dakika
Güncel

Bursa Sahile Vuran Yunusun Bıçakla Kesildiği İddiasına İnceleme

Bursa Sahile vuran yunusun bıçakla kesildiği iddiasına incelemeSahile vuran yunusun bıçakla kesildiği iddiasına incelemeBURSA'nın Gemlik ilçesinde sahile vuran ölü yunusun, bir vatandaş tarafından bıçakla kesildiği iddia edildi.

26.07.2018 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Sahile vuran yunusun bıçakla kesildiği iddiasına incelemeSahile vuran yunusun bıçakla kesildiği iddiasına inceleme

BURSA'nın Gemlik ilçesinde sahile vuran ölü yunusun, bir vatandaş tarafından bıçakla kesildiği iddia edildi. Yunus, ölüm nedeninin belirlenmesi ve sonradan tahrip edilip edilmediğinin belirlenmesi için laboratuvar incelemesine gönderildi.

Geçen salı günü akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Kula Mahallesi'nde sahile ölmüş halde bir yunus vurdu. Meraklı vatandaşlar, yunusun çevresinde toplanarak balığı inceledi. Bu sırada bir kişinin, eline aldığı bıçakla balığı kestiği ileri sürüldü. Bıçakla yunusun tahrip edildiğine ilişkin çekilen 9 saniyelik video, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüyü izleyenler duruma tepki gösterdi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilisi, olayla ilgili inceleme başlatıldığını söyleyerek şöyle konuştu

Aynı akşam yapılan ihbar üzerine su ürünleri uzmanı ile veteriner hekim arkadaşı sahile gönderdik. Bizim arkadaşlar gittiğinde oradaki meraklı kalabalık yunusun etrafında toplanmış. Halk balığı merak etmiş. İlk incelemede gözle görülebilecek bir tahribat yoktu balıkta. Gerekli tedbirler alındı. Sonra da yunusu, ölüm nedeninin belirlenmesi ve sonradan üzerinde bir tahribat yapılıp yapılmadığının belirlenmesi için İstanbul'a laboratuvar incelemesine gönderdik. Gelecek rapora göre işlem yapılacak.

Bursa Sahile Vuran Yunusun Bıçakla Kesildiği İddiasına İnceleme
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Sahile Vuran Yunusun Bıçakla Kesildiği İddiasına İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement