Bursa Sokak Ortasındaki Kadın Cinayetine Müebbet İsteniyor Arşiv - Son Dakika
Güncel

Bursa Sokak Ortasındaki Kadın Cinayetine Müebbet İsteniyor Arşiv

Sokak ortasındaki kadın cinayetine müebbet isteniyorBursa'da, kendisinden şikayetçi olan evli ve 3 çocuk annesi Nafiye Şahin'i (40) evinin önünde bekleyip 10 kurşun ile öldürdüğü öne sürülen Kemal Yılmaz'ın (61) savcılık soruşturması tamamlandı.

05.06.2018 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak ortasındaki kadın cinayetine müebbet isteniyor

Bursa'da, kendisinden şikayetçi olan evli ve 3 çocuk annesi Nafiye Şahin'i (40) evinin önünde bekleyip 10 kurşun ile öldürdüğü öne sürülen Kemal Yılmaz'ın (61) savcılık soruşturması tamamlandı. Hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açılan Yılmaz ifadesinde, 'Nafiye benim tarla işimde çalışıyordu. Kendisine senet karşılığı 250 bin lira verdim. O borcunu ödemedi. Olay günü evinin önünde beklerken dostoyla benim paramla aldığı otomobil ile eve gelince çılgına döndüm. Pişmanım dedi.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde geçtiğimiz aralık ayında işlenen cinayette evine gitmekte olan Nafiye Şahin daha önce kendisini rahatsız ettiği için şikayetçi olduğu Kemal Yılmaz tarafından 10 kurşun ile öldürüldü. Cinayet sonrası kaçan Yılmaz polis tarafından olayda kullandığı tabancası ile yakalandı. Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Kemal Yılmaz fotoğrafını çekip görüntüsünü alan gazetecilere, İhanetin bedeli bu. Pişmanım. Paramla benimle oynadı. 250 bin liramı aldı dedi.

Cumhuriyet Savcısı Metin Ünal, kemal Yılmaz hakkındaki soruşturmasını tamamladı. Savcı Ünal hazırladığı iddianamede, Nafiye Şahin, bir müddet Kemal Yılmaz'ın tarlasında yevmiye ücret ile çalıştığını, Şahin'in, kendisini rahatsız eden Yılmaz hakkında defalarca şikayette bulunduğunu belirtti. iddianamede Ünal, şikayetlerden dolayı hakkında dava açılan Kemal Yılmaz'ın olay günü Nafile Şahin'i bekleyip tam evinin önünde 10 kurşun ile öldürdüğünü belirtti.

Soruşturma sırasında tekrar savunma yapan Kemal Yılmaz'ın ise ifadesinde, Nafiye benden aldığı paraları vermiyor senetleri ise ödemiyordu. Benim param ile sevgilisine otomobil almıştı. O gün konuşmak için evinin önüne gittim. Kendisi, benim param ile aldığı otomobilde oturuyor aracı ise dostu sürüyor. Yanına gidip paramı istedim. 'Benden hiç bir şey alamazsın. Elinden geleni ardına koyma' deyince çılgına döndüm. ve onu öldürdüm dedi. Hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Tasarlayarak adam öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Kemal Yılmaz'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak

Görütü dökümü (ARŞİV)

---------------------

-Olay yerinden görüntü

-Şüphelinin görüntüsü

-Detaylar

HaberHalil ÖZÇOBANBURSA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Bursa Sokak Ortasındaki Kadın Cinayetine Müebbet İsteniyor Arşiv
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Sokak Ortasındaki Kadın Cinayetine Müebbet İsteniyor Arşiv - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement