Sokağa çıkma kısıtlamasına uyuluyor - Son Dakika
Güncel

Sokağa çıkma kısıtlamasına uyuluyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Balıkesir'de sessizlik hakim oldu.

16.01.2021 00:47  Güncelleme: 02:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Balıkesir'de sessizlik hakim oldu.

Bursa'da polis ekipleri, birçok noktada uygulama yaptı, kısıtlamaya kent genelinde büyük ölçüde uyulduğu gözlendi.

Kalabalık meydanlar, caddeler ve yollarda sessizlik hakim oldu.

Öte yandan müzisyen ve oyuncu Yavuz Bingöl, iş insanı Muhsin Şaşmaz tarafından alınan çorbaları kontrol noktalarında görevli polis ekiplerine ikram etti.

Otosansit önündeki kontrol noktasında gazetecilere açıklama yapan Bingöl, kısıtlamada zorlu koşullarda görev yapan polis ekiplerine kolaylıklar diledi.

Sokağa çıkma kısıtlamasına uyuluyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sokağa çıkma kısıtlamasına uyuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi
    17:22 Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 günlük bayram tatili boyunca hastanelerde 5 milyon 148 bin 676 acil servis hizmeti verildiğini ve 112 Acil ambulanslarıyla 173 bin 174 vakaya müdahale edildiğini açıkladı. Bakan Koca, sağlık hizmeti verenlere teşekkürlerini iletti.

  • İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
    17:21 İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

    Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İngiliz turist Denis Crawley, koyları gezmek için katıldığı tekne turunda denize atladıktan sonra kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Crawley, hastaneye kaldırılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı
    17:21 Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı

    Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında 1 kasten öldürme, 1 yağma ve 2 cinsel suç şüphelisi bulunuyor. Ayrıca kayıp olduğu bildirilen 4 kadın ve 4 erkek şahıs bulunurken, 1 kadının arama çalışmaları devam ediyor.

  • Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı
    17:20 Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Sınırların Ötesinde Macar Çağdaş Sanatına Bir Yolculuk' adlı sergi, Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında açıldı. Sergide, Macaristan'ın önde gelen 5 sanatçısına ait 33 eser yer alıyor. Açılışta konuşan Kütahya Valisi Musa Işın, Türk ve Macar halkını kardeş olarak gördüklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ise sanatın evrensel bir dil olduğunu vurgulayarak, serginin bilim, teknoloji ve matematikle iç içe olduğunu ifade etti.

  • Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi
    17:20 Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek polis uygulama noktasında durdurdu. Yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında bulunan peynir bidonları içeresinde gizlenmiş 2 kilo 670 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi otobüsle gönderdiği öğrenilen S.Ş. ise ekiplerce yakalayarak gözaltına alındı.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.


Advertisement