Bursaspor'a Sakat Oyunculardan İyi Haber - Son Dakika
Spor

Bursaspor'a Sakat Oyunculardan İyi Haber

BURSASPOR'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları başlarken sakat oyunculardan iyi haber geldi.

31.10.2017 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları başlarken sakat oyunculardan iyi haber geldi. Yeşil beyazlı ekipte Onur Atasayar ve Emre Taşdemir'in çalışmalara başlayacağı belirtildi. Yusuf Erdoğan'ın Göztepe maçına yetiştirilmesi içinse yoğun çaba harcanıyor.

Süper Lig'de Antalyaspor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor, 4 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir araya gelen yeşil beyazlı ekip, ısınma koşusuyla antrenmana başladı. Ardından farklı istasyonlarda koşu pas çalışması yapan Bursasporlu oyuncular, daha sonrasında ise iki gruba ayrılarak kontrol pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir ve Onur Atasayar katılmadı.

ONUR YARIN KOŞULARA BAŞLIYOR

Yeşil beyazlı ekibe sakatlardan ise iyi haber geldi. Bir süredir takımdan ayrı kalan Onur Atasayar'ın yarın koşulara başlayacağı öğrenildi. Yine uzun süredir takımla çalışmalarda yer alamayan Emre Taşdemir ise, 2-3 gün içerisinde İtalyan kondisyoner Giovanni Melchiorre ile çalışmalara başlayacak.

YUSUF ERDOĞAN MESAİSİ

Yeni Altındağ Belediyespor maçında sakatlanan ve 1 ay takımdan uzak kalacağı açıklanan Yusuf Erdoğan'ın 18 Aralık'ta oynanacak olan Göztepe maçına yetiştirilmesi içinse yoğun çaba harcanıyor. Yusuf'un, Göztepe maçına yetişememesi durumunda 26 Ekim'deki Kardemir Karabükspor maçında forma giyme şansının yüksek olduğu kaydedildi. Öte yandan, hafif sakatlıkları bulunan Furkan Özçal ve Josua John da takımdan ayrı çalıştı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'a Sakat Oyunculardan İyi Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement