Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor'un Konuğu - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor'un Konuğu

Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor\'un Konuğu

BURSASPOR, Spor Toto Süper Ligin 8'nci haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu olacak.

21.10.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR, Spor Toto Süper Ligin 8'nci haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu olacak.

Karşılaşmada Bursaspor'un önemli oyuncularından biri olan Batalla kasığındaki sakatlık nedeniyle kadroda yer almayacak. Yeşil beyazlılarda formsuzlukları nedeniyle Sercan Yıldırım, Tomas Necid ve Sane Aytemiz Alanyaspor maçı kafilesine dahil edilmedi.

HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK

Alanya Oba Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nin FIFA kokartlı hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre İyisoy, Kemal Yılmaz yapacak. Dördüncü hakem ise Kutluhan Bilgiç.

İLK KEZ RAKİP OLUYORLAR

Süper Lige tarihinde ilk kez yükselen Aytemiz Alanyaspor ile Bursaspor ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takımda son maçlarından beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, sahasında Osmanlıspor ile 0-0, Aytemiz Alanyaspor ise İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı.

ÜSTÜNLÜK HAMZAOĞLU'NDA

İki takımın teknik direktörleri arasındaki rekabette Hamza Hamzaoğlu'nun Hüseyin Kalpar'a üstünlüğü bulunuyor. Hamzaoğlu, iki kez rakip olduğu Kalpar karşısında bir galibiyet, bir beraberlik alırken, hiç yenilmedi.

BURSASPOR'DA 6 EKSİK

Yarınki karşılaşma öncesinde Bursaspor'da kasığından sakatlık sorunu geçmeyen kaptan Pabla Martin Batalla'nın yanı sıra Emre Taşdemir, Furkan Özçal sakatlıkları nedeniyle, Sercan Yıldırım, Necid ve Sane ise formsuzlukları nedeniyle kadroda yer almadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor'un Konuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement