Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo'yla Anlaşmak Üzereyiz - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo'yla Anlaşmak Üzereyiz

Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo'yla anlaşmak üzereyizCemal EKENTOK BURSA, (DHA)Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, düzenlediği basın toplantısında transfer görüşmeleri hakkında bilgi verirken Kasmpaşalı Titi ve Uruguaylı stoper Caballo'yla anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.

01.07.2017 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo'yla anlaşmak üzereyiz

Cemal EKENTOK BURSA, (DHA)

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, düzenlediği basın toplantısında transfer görüşmeleri hakkında bilgi verirken Kasmpaşalı Titi ve Uruguaylı stoper Caballo'yla anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.

Podyumpark'ta düzenlenen basın toplantısına sezonu 28 futbolcuyla açacaklarını, milli takımlarda olanların 10 günlük tatil yapacağını ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığının tam olarak geçmediğini belirterek başlayan Başkan Ali Ay, değerlendirmelerine şöyle devam etti

Şubat ayından beri izlediğimiz oyuncular var. Onlardan biri olan Arjantinli oyuncunun ismini çarşamba günü açıklayacağım. Kasımpaşa'da geçtiğimiz sezon oynayan Titi ile görüşmeler devam ediyor. Büyük ölçüde bitti. Bir iki ufuk detay kaldı. Bitti, demeden bu işler bitmiyor. Önemli olan iki tarafın da imzaları atması. Uruguaylı bir stoper ile anlaşmak üzereyiz. Çok az detaylar kaldı. İsmi Erick Cabaco. Uruguay'ın Nacional de Football takımının oyuncusu. Geçen sene Fransa Nancy'de kiralık oynadı. 1995 doğumlu. Anlaşmamız ilk sene kiralık, bir sene sonra satın alma opsiyonlu.

Sağ bek ve orta saha saha oyuncusu almak istediklerini, teknik heyetin bu konuda önerimeri bulunduğunu belirten Başkan Ali Ay, futbolda almanın da satmanın da çok zor olduğunu anlatırken de şöyle dedi

Elimizdeki gençlerle beraber birçok oyuncunun bir kısmını Ankaragücü'ne, kısmını da İnegölspor'a verebiliriz. Her şey 10 gün içinde netleşecek. Kadromuzda forvet olarak Stancu, Necid, Kubilay, Sinan ve Deniz var. Deniz kadro dışı. Bunlardan 2 tanesini satmamız lazım ki yer açılsın. Bunun kararını teknik heyet verecek. Hoca elimizdeki oyuncuları görmek istiyor. Altyapıdaki Pascal ile Taiwo'yu hocamız deneyecek.

Oyuncularımıza teklifler olduğunu, ancak Türkiye'de ödenen ücretlerin dışarıda verilmediği için kalmayı tercih ettiklerini vurgulayan Başkan Ali Ay, kombine biletlerde indirime gideceklerini açıklarken şöyle konuştu

Tribünlerin dolması lazım. Bizim tribününün itici güç olduğunu biliyoruz. Fiyatları 50'şer lira düşürüp, o şekilde hafta başında açıklayacağız. Geçen sezonki Trabzonspor maçı şerdi hayra dönüştü. O maç birliktelik sağlandı. 20 bin tanesini BTSO ve valimiz kanalıyla OSB'lere dağıtacağız. Ben bu sene 30-35 bin kombine satılmasını istiyorum.

Güray Vural ve Yusuf Erdoğan'ın transferine ilişkin sorulara da cevap veren Başkan Ali Ay, teklif yaptıklarını, 2 oyuncunun da Bursaspor'da oynamak istediklerini ifade ederek, Kulüpleri izin verirse olacak. İzin vermezse olmayacak dedi. Başkan Ali Ay, kaleci Harun ve gelecek hafta Bursa'ya gelecek olahn Batalla'nın da kalmasını istediğini söyledi. Ay, son olarak sportif direktörlük konusunda Yıldıray Baştürk'le görüştüklerini açıkladı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo\'yla Anlaşmak Üzereyiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Ali Ay Titi ve Caballo'yla Anlaşmak Üzereyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement