Bursaspor'da Birçok Oyuncu Ülkesinin Yolunu Tuttu - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Birçok Oyuncu Ülkesinin Yolunu Tuttu

Bursaspor'da birçok oyuncu ülkesinin yolunu tuttuGürkan DURALBURSA,(DHA)Bursaspor ile yollarını ayıracak olan Pablo Martin Batalla'ya taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

15.05.2018 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da birçok oyuncu ülkesinin yolunu tuttu

Gürkan DURALBURSA,(DHA)

Bursaspor ile yollarını ayıracak olan Pablo Martin Batalla'ya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yeşil beyazlılarda birçok oyuncu ise ülkesine döndü.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor'da bir günlük iznin ardından bu maçın hazırlıkları başladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman taraftara açılırken, yeşil beyazlı taraftarlar kaptan Pablo Martin Batalla'ya yoğun ilgi gösterdi. Arjantinli yıldız ile fotoğraf çektiren ve imza alan taraftarlar, Bursaspor'a veda edecek olan kaptana çeşitli hediyeler de takdim etti. Daha sonra yeşil beyazlı taraftarlar, antrenmanı saha kenarından takip etti.

12 OYUNCU EKSİK

Puan cetvelindeki konumu itibarıyla rahat bir durumda bulunan Bursaspor'da birçok oyuncuya ise izin verildi. Kart cezası nedeniyle sezonu kapatan Titi daha önce ülkesine dönerken, Aziz Behich, William Troost-Ekong, Dzon Delarge, Bogdan Stancu, Gheorghe Grozav ve Abdullahi Shehu da ülkelerinin yolunu tuttu. Kaleci Harun Tekin de izin alırken, bu oyuncular antrenmana katılmadı.

Ayrıca Mikel Agu ve Yusuf Erdoğan'a da bir gün izin verilirken, sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Barış Yardımcı ve Jires Kembo da antrenmanda yer almadı.

MUHAMMED EMİN SARIKAYA PROFESYONEL OLDU

Öte yandan eksik oyuncular nedeniyle yeşil beyazlılar birçok genç oyuncuyu antrenmana dahil etti. U19 takımından Çağatay Yılmaz ve İsmail Çokçalış, U17 takımından Canberk Yurdakul ve Abdülkadir Çelik, A Takım ile birlikte çalıştı. U16 takımından 16 yaşındaki Muhammed Emin Sarıkaya da A Takım ile çalışırken, 2 yıllığına profesyonel sözleşmesini imzaladı.

FOTOĞRAFLI

Bursaspor\'da Birçok Oyuncu Ülkesinin Yolunu Tuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Birçok Oyuncu Ülkesinin Yolunu Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement