Bursaspor'un kongresinde yaşanan gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un kongresinde yaşanan gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti

Bursaspor'da bugün yapılan fakat yeterli imza çıkmadığı için 30 Ağustos'a ertelenen kongreye üyeler arasındaki gerginlik damga vurdu. Tansiyonun yükseldiği dakikalarda çevik kuvvet de olaya müdahale etti ve gerginlik büyümeden yatıştı.

23.08.2020 13:58  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulun birinci toplantısı bugün gerçekleşti. Gerilimin yükseldiği kongre alanında üyeler arasında gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisinin de müdahale ettiği olaylar büyümeden yatıştırıldı.

KONGRE ERTELENDİ

Öte yandan olağanüstü genel kurulun bugün yapılması için 2 bin 66 kongre üyesinin imza vermesi gerekirken, 703 imzanın toplanmasından dolayı kongre çoğunluk aranmaksızın 30 Ağustos Pazar günü 17.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılacak. Bursaspor'un tek adaylı kongresinde başkan adayı Erkan Kamat'ın önümüzdeki hafta resmen başkanlığını ilan etmesi bekleniyor.

YETERLİ İMZA ÇIKMADI

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, kongrede imzaların yeterli olmadığını vurgulayarak, "Bugün burada en az 2 bin 66 üyemizin imza vermesi gerekirken, bu sayı 703'te kaldı. Böyle bir sıcak günde 703 kişinin buraya gelmesi yeterli olmadı. Genel kurul 30 Ağustos saat 17.00'de burada yapılmak üzere ertelenmiştir" dedi.

"HAKLARINI HELAL ETSİNLER"

Bursaspor Başkan Adayı Erkan Kamat, "Çok önemli bir süreçten geçerken bütün Bursa'nın bizim kadar bu konuya hassasiyet gösterip ilk oturumda kongrenin yapılmasını çok arzu etmiştik. Ama kötü bir tablo çizmek istemiyorum. Bursaspor çok büyük bir kulüp ve camiadır. İlk oturumda 703 kişi gelip imza attı. Biz 300 - 400 kişilerle kongrelerle yaptık. Türkiye'de camiayım diye geçinen kulüplerde 703 tane kongre üyesi dahi yoktur. Bunun altını özellikle çiziyorum. Bursaspor büyüktür. Biz bir haftada bir şey kaybetmiş olmayız. Biz 2 haftadır arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Gerekeni yapacağız. Gelen arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" diye konuştu.

Bursaspor\'un kongresinde yaşanan gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un kongresinde yaşanan gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • orhan: once klubun parasını yiyen dolandırıcılar hesap versin 7 3 Yanıtla

Advertisement