Bursaspor'da Görev Dağılımı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Görev Dağılımı

Bursaspor’da Recep Bölükbaşı başkanlığında toplanan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

18.05.2015 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da Recep Bölükbaşı başkanlığında toplanan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

Bursaspor'da yeni yönetim Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Yapılan toplantıya asil-yedek yönetim kurulu üyeleri, asil-yedek disiplin ve denetleme üyelerinin yanı sıra, başkan adayları olan Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan da katıldı. Recep Bölükbaşı toplantının açılış konuşmasında şu açıklamalarda bulundu:

"Bildiğiniz üzere geçen yıl yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda 51. Genel Kurulumuzda üyelerimizin teveccühleri ile yeniden görev tevdi edildi. Seçimden sonra istişare toplantısı yapıyoruz. Birbirimizi iyi tanıyacağız. Büyük Bursaspor için çalışmalar yapacağız. Hepinize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. İyi bir genel kurul geçti. Genel kurullar hizmete dönüşmesi için yapılan bir yarış. Çekişmeli ve heyecanlı bir kongre oldu. Çok çalışacağız. Amacımız Bursaspor'a hizmet olacak. Vakit kaybetmeden hep beraber çok çalışacağız. Bizlerden çok şey bekleniyor. Hepinize güveniyorum. Tüm Bursa'yı kucakladığımızda ve bütünlük oluştuğunda sezon sonunda 2009-2010 sezonunda oluşan tabloyu yaşatacağız" dedi.

Toplantının sonunda Başkan Recep Bölükbaşı, yönetim kurulunda görev dağılımını açıkladı. Yeni yönetimde şu isimler yer alıyor:

"Recep Bölükbaşı: Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Gülayan: 2. Başkan, Mustafa Oran: Başkan Vekili, Prof. Dr. Nihat Sapan: Genel Sekreter, Kemal Güler: Mali Asbaşkan, Hüseyin Akdemir: İdari Asbaşkan, Necmettin Kocaman: Futbol Şube Sorumlusu, Osman Malakçı: Federasyon Temsilcisi, Ali Turan: Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu, Faruk Bakgör: Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan, Mustafa Vardar: Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan, Ahmet Eraslan: Bursastore Sorumlusu, Halil Özyürek: Amatör Şubelerden Sorumlusu, Ahmet Bozdemir: Tesislerden ve Katlı Otopark Sorumlu Asbaşkan, Av. Konuralp Yeşil: Hukuk İşleri Sorumlusu."

MESTAN VE ÖZKAN'A GÖREV

Recep Bölükbaşı ayrıca Proje ve AR-GE Grup Başkanlığı'na Av. Cüneyt Özkan'ı ve ekibini, kulüpte çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Mesut Mestan'ın da Başkan Danışmanlığı'na getirildiğini belirtti. Pilot takım Yeşil Bursa'nın başkanlığını ise Kemal Güler yapacak.

KOMİSYONLAR KURULACAK

Recep Bölükbaşı, hukuk işleri, kadınlar, mali ve denetleme komisyonluklarını kurulacağını belirtti. Taraftar ilişkileri için de taraftar komisyonunun yöneticileri Ali Turan, Ahmet Bozdemir ve Ahmet Eraslan'dan oluştuğunu açıkladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement