Bursaspor'da, Kayseri Erciyesspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da, Kayseri Erciyesspor Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da, Kayseri Erciyesspor Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor öğleden sonra yaptığı antrenman ile Pazar günü oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını Milli atkımlardan dönen oyuncularının katılmasıyla tam kadro sürdürdü.

02.04.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor öğleden sonra yaptığı antrenman ile Pazar günü oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını Milli atkımlardan dönen oyuncularının katılmasıyla tam kadro sürdürdü.

Antrenman öncesinde İznik'ten gelen işadamları Sezai Uslu, İbrahim Ceyhan ve İbrahim Kaman, Başkan Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Şenol Güneş'e isimlerinin yazılı olduğu İznik Çinisi hediye edip, çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Antrenmana milli takımlardan dönen tüm futbolcularımız katıldı. Tedavisi devam eden Bekir Yılmaz ise çalışmada yer almadı. Eğlenceli ısınma oyunları ile başlayan antrenman, ayak tenisi ve kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması ile devam etti. Son bölümde ise şut çalışması yapıldı.

Yeşil beyazlılar, Suat Altın İnşaat Kayserispor Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da, Kayseri Erciyesspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.


Advertisement