Bursaspor'da Kongre Günü - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Kongre Günü

Bursaspor Kulübü'nün 51'inci Olağan Genel Kurulu, çoğunluk aranmaksızın yeni hizmete giren 7500 seyirci kapasiteli Spor Salonu'nda yarın yapılacak.

15.05.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübü'nün 51'inci Olağan Genel Kurulu, çoğunluk aranmaksızın yeni hizmete giren 7500 seyirci kapasiteli Spor Salonu'nda yarın yapılacak.

Saat 15.00'de başlayacak olan olağan genel kurulda Bursaspor Kulübü'nün 5298 üyesinden 3970'i oy kullanabilecek. Yönetmelik gereği yeni üye olan 1328 kişi oy veremeyecek.

30 Nisan'da başkanlık için müracaat eden 5 adaydan Murat Yanıklar ve Mesut Mestan başvurularını geri çektiği için kongrede mevcut başkan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan başkanlık için birbirleriyle yarışacak.

Bursaspor'un yarın yapılacak genel kurulunda genel kurul divan başkanlığını seçimi yapılacak, faaliyet raporlarının okunmasından sonra yönetim kurulunun ibrasına geçilecek, üyelikleri askıya alınan 225 kişinin durumu ele alınarak karara bağlanacak, Disiplin Kurulu'nun dernek üyeliğinden çıkarılmasına karar verilen üyenin hakkında görüşme yapqılaak, yönetim kuruluna verilecek borçlanma yetkisi görüşülecek, tahmini bütçe görüşülerek onaylanacak, yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları seçilecek, dilek ve temennilerden sonra kongre sona serecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Kongre Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement