Bursaspor'da Neşeli Çalışma - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Neşeli Çalışma

Bursaspor\'da Neşeli Çalışma

BURSASPOR, Spor Toto Süper Ligin 10'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah yaptığı neşeli antrenmanla sürdürdü.

01.11.2016 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR, Spor Toto Süper Ligin 10'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah yaptığı neşeli antrenmanla sürdürdü.

Ligde üst üste oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Bursaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşması için Özlüce Tesisleri'nde çalıştı.

Yeşil beyazlı futbolcular günün ilk çalışmasını salonda kondisyon ağırlıklı bir program uyguladı. Futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kondisyonerler gözetiminde çalıştılar. Antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Tesislerdeki kondisyon merkezinde yapılan, yorucu çalışmada Bursasporlu futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Merter ile Sivok da çalışmada yer aldı. Sivok çalışma sonrası sahada doktor kontrolünden koşular yaptı. Merter Yüce'nin ise Acıbadem Bursa Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonuçlarına göre Merter'in durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Bursaspor'da Emre Taşdemir ile Furkan Özçal'ın tedavileri de sürüyor.

İDDİALI AYAK TENİSİ

Hamza Hamzaoğlu'nun takımı kondisyon çalışma sonrasında serbest bırakmasına karşın Bursasporlu futbolcuların tamamı sahaya geçti. Kaleciler antrenör Metin Mert ile ayrı çalışma yaparken, diğer futbolcular ise iddialı ayak tenisi maçı yaptılar.

Hamza Hamzaoğlu, Fuat Buruk, İsa Turan'la Bilal Kısa, Erdem Özgenç, Sercan Yıldırım karşı karşıya geldi. Diğer ayak tenisi maçında ise Güney Amerikalı oyuncular Batalla, Jorquera, Del Valle'den oluşan takım, Aziz Behich, Deniz Yılmaz, Sinan Bakış'ın oluşturduğu takımla kıran kırana maç yaptılar.

ÖĞRENCİLER ÖZLÜCE'DE

Meral-Muammer Ağım Ortaokulu öğrencileri, beden eğitimi öğretmenleriyle birliket Özlüce Tesisleri'nde futbolcularla bir aya geldi. Öğrenciler, futbolcularla tek tek tokalaşırken, büyük mutluluk yaşadıkları görüldü.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Neşeli Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement