Bursaspor'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı (2) - Son Dakika
Yerel

Bursaspor'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı (2)

Bursaspor Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında başkan adayları konuşma yaptı.

12.05.2015 07:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında başkan adayları konuşma yaptı.

Adaylardan Timur Noyan, Kültürpark'ta bir restoranda gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında, Bursaspor'da başkanlık ve yöneticilik yapmanın çok zor olduğunu belirterek, "Ne kadar zor olduğunu ben de biliyorum. Çünkü zamanında ben de bunu yaşadım" ifadesini kullandı.

Bursaspor'un bütçesinin ne olduğunu öğrenmek için iki kere dilekçe verdiğini anlatan Noyan, şöyle konuştu:

"İki kere dilekçe vermeme rağmen hala kulüpten cevap alamadım. Gerçekten insan hesap kitap yapmakta zorlanıyor. Bu sadece bizim takımımızda değil diğer futbol takımlarında da var ve hoş bir şey değil. Çünkü gelecek yönetimler ne ile karşılaşacaklarını bilmiyorlar. Bütçelerinizi eğer doğru bir şekilde yapmazsanız, o kulübü çevirmek gerçekten çok zor hatta imkansız hale gelir. Ben Bursaspor'un ne geliri var diye bakıyorum ve Bursasporumuzun 2 sene maalesef gelecek hiçbir geliri yok."

Noyan, birliktelik yakalanırsa başarılı olmamak için hiçbir nedenin olmayacağına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Kim kazanırsa kazansın mutlaka Bursaspor kazanmalıdır. Çünkü Bursa'nın marka değerinin artması ve Bursa kentine girecek döviz miktarını artırarak başarılı bir Bursaspor yaratmak mümkündür. Hazırladığım projelerle İstanbul takımlarının ulaşamadığı rakamlara ulaşmak mümkün. Yeter ki biz biz olalım. Birlikte olalım, birlikte hissedelim. Biz olamazsak asla bunu başaramayız. Altyapıyla ilgili birçok projemiz var. Bursasporlu hocalarımızla da oturduk ve bu konuyu konuştuk. Nasıl iç dinamiklerimizi kullanabiliriz ve hayata geçirebiliriz diye konuştuk. Hatta Balkan ülkelerimizdeki başarılı okullardaki çocukları buraya getirerek kaynak yaratmak... Biz altyapıdan para kazanmak zorundayız. Avrupa'da bunun birçok modeli var. Biz hep birlikte bunları oturup konuşacağız. Buranın bir holding ve anonim şirketi gibi yönetilmesi gerekiyor. Asla bir kişinin taşıyabileceği bir yük değil. Eğer biz gerçekçi olmazsak yarın öbür gün biz bunu götüremeyiz, tek yapmamız gereken anahtarı götürüp Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etmektir."

-"Geleceğe planlı adımlarla yürüyen bir Bursaspor için geliyoruz"-

Diğer başkan adayı Cüneyt Özkan ise seçimi kazanmaları halinde iki sponsorluk anlaşması yapacaklarını kaydetti.

Bu anlaşmalarla kulübün bekleyen ödemelerini yapabileceklerini vurgulayan Özkan, şunları ifade etti:

"Şu anda mevcut hocamız Şenol Güneş ile görüşmemiz etik değil. Seçilmemiz halinde hocamızla görüşüp, konuşacağız ve onunla yola devam etme konusunda anlaşmaya çalışacağız. Çok ciddi performans gösteren Fernandao ile sürenin dolması sebebiyle bir şekilde hızlı davranıp kendisinin bonservisini almak suretiyle takımımızda kalmasını sağlayacağız. Projelerimizi hazırlarken Bursaspor'u sadece 3 yıllık yönetecek bir anlayışla düşünmedik. Bursaspor'u geleceğe, 'Planlı adımlarla ilerleyen bir Bursaspor' algısıyla çalışan sloganıyla yönetmeye çalışacağımızı söyledik ve projelerimizin birinci sırasına Bursaspor'un geleceği için stratejik plan Bursaspor'un anayasasını koyduk. Önceliği Bursaspor menfaatleri olan gönül erlerine ihtiyacımız vardır. Günü kurtarmanın yetmediği bir ortamda tamamı gerçekleştirilecek projelerimiz olacak. Ayakları yere basan, adama göre değil geleceğe planlı adımlarla yürüyen bir Bursaspor için geliyoruz."

Bursaspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu 16 Mayıs'ta Nilüfer Spor Kompleksi'nde yapılacak.

(Bitti)

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement