Bursaspor'da Olağanüstü Kongre 11 Ocak'ta - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Olağanüstü Kongre 11 Ocak'ta

Bursaspor Yönetim Kurulu, 11 Ocak'ta olağanüstü kongre kararı aldı.

24.12.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Yönetim Kurulu, 11 Ocak'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Bu toplantıda çoğunluk sağlanmazsa kongre 19 Ocak'ta çoğunluk aranmadan yapılacak. Başkan Bölükbaşı, "Kulübü kongreye götürmek için imza kampanyası düzenleyenler, genel kurul kararı yokken ortaya çıkıp 'Ben başkan adayıyım' diyenler ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın kapısını çalan bazı eski başkanlar artık bardağı taşırdığı için ve daha sezon başında stratejisi çizilen bu kaosun, tek sevdam olan Bursasporum'a daha çok zarar vermemesi için kongre kararı alıyorum" dedi.

Torku Konyaspor maçı sonrasında hava alanında yaşanan olaylar ve yapılan baskılar sonrasında Bursaspor Yönetim Kurulu saat 17.00'de Özlüce Tesisleri'nde Başkan Recep Bölükbaşı'nın isteği ile toplandı.

Bursaspor Yönetim Kurulu oybirliği ile olağanüstü kongre kararı alırken, genel kurul ilk toplantısının 11 Ocak 2016 pazartesi günü saat 15.00'de Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda yapılmasına, çoğunluk sağlanamaması halinde 19 Ocak 2016 Salı günü aynı saat ve aynı yerde çoğunluk aranmaksızın tekrar yapılmasına karar verdi.

BÖLÜKBAŞI'NDAN ELEŞTİRİLERE CEVAP

Başkan Recep Bölükbaşı Kulübün resmi internet setisinde yayınladığı mesajında bugüne kadar yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Suçlamalara cevap veren Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Gelenekleri ve geçmişi olan Büyük Bursaspor Camiası şunu bilmelidir ki; Görevdeki başkan ve yönetimi, küfürle, hakaret ve iftirayla canından bezdirmek, bugün itibariyle bir sonuç verdiği için, bu yöntem bir alışkanlık haline gelecek ve buna seyirci kalanlar sayesinde bu 'kestirme yol', benden sonra bu kutsal görevi üstlenenlerin de başının üstünde bir giyotin gibi sallanacaktır. Geçmişte bir çok başkanın başına gelen, ancak benim son dönemimde zirve yapan bu tutum, Bursaspor'un geleceğindeki en büyük tehdittir. Beni ve yönetimimi hedef tahtasına koyanlardan çekindiğim ya da korktuğum için değil, onları mutlu etmek için hiç değil, Aile düzenimin, psikolojimin ve sağlığımın daha fazla alt üst olmasını göze alsam da kulübü kongreye götürmek için imza kampanyası düzenleyenler, genel kurul kararı yokken ortaya çıkıp 'ben başkan adayıyım' diyenler ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın kapısını çalan bazı eski başkanlar artık bardağı taşırdığı için ve daha sezon başında stratejisi çizilen bu kaosun, tek sevdam olan Bursasporum'a daha çok zarar vermemesi için kongre kararı alıyorum. ve umuyorum ki bugün Eskişehirspor'la oynayacağımız maçta ve pazar günü Mersin İdmanyurdu ile yapacağımız ilk yarının son karşılaşmasında, artık tribünler sadece futbolcuları destekleyip motive eder ve takımımız iki maçı da kazanır. Kongre kararıyla birlikte, yüce genel kurulun takdir edeceği ve göreve getireceği yeni başkan ve yönetimine, bize reva görülenlerin tekrarlanmaması ve sonuna kadar destek olunması çağrısıyla, kalbinde sadece Bursaspor sevgisi olanları Allaha emanet ediyorum." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Olağanüstü Kongre 11 Ocak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement