Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Bursaspor, evinde ağırladığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Maç içinde Göztepe'nin 2 golü VAR kararı sonrası iptal olurken, 53. dakikada Deniz Kadah penaltı atışından yararlanamadı.

19.05.2019 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Ligin 33. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Bursaspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona ererken, sarı-kırmızılı takımın 11. dakikada Alpaslan Öztürk ve 72. dakikada Halil Akbunar ile buldukları goller, VAR kararıyla iptal edildi. Karşılaşmanın 51. dakikasında Deniz Kadah'ın penaltısını Okan Kocuk kurtarırken, takımının ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı

SON HAFTA İKİ TAKIMDA KRİTİK MAÇLARA ÇIKACAK

Bu sonucun ardından Göztepe puanını 35'e, Bursaspor ise 34'e yükseltti. Ligin son haftasında Bursaspor, Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Göztepe ise sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek.

Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı
Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Bursaspor, Göztepe ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YALAN DEGİL: göztepenin golünü ofsayt diye vermediler halbuki alakasııı yoktu. kurtaramadılar bursayı. BU VAR NE İŞE YARAR??? Hakemden daha tehlikeli 1 0 Yanıtla
  • Timsah: PTT 1 lige timsahlar çok yazık bu borçla bu takımın ayakta durması zor 0 0 Yanıtla
  • Nüans : Ankaragücü düşer bu filmde burda biter 0 0 Yanıtla
  • "SANATÇI SANATIYLA KONUŞUR, dalkavukluk yapmaz::: En büyük temennimiz akhisardan sonra komşu kentimiz bursayıda tff 1.ligte görmek isteriz 0 0 Yanıtla

Advertisement