Bursaspor İki Transfer Birden Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor İki Transfer Birden Açıkladı

Bursaspor İki Transfer Birden Açıkladı

Bursaspor, ara transfer döneminin son gününde Fransa'nın RC Lens kulübünden İngiliz orta saha oyuncusu John Bostock ile Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen genç oyuncu Alper Ademoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu.

01.02.2018 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, ara transfer döneminin son gününde Fransa'nın RC Lens kulübünden İngiliz orta saha oyuncusu John Bostock ile Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen genç oyuncu Alper Ademoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu. Süper Lig'in ikinci yarısında Başakşehir ve Alanyaspor karşılaşmalarında aldığı mağlubiyetlerin ardından kadrosunu güçlendirmek için yeniden atak yapan Bursaspor, ara transfer döneminin son gününde iki ismi renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar, Fransa'nın RC Lens kulübünden İngiliz orta saha oyuncusu John Bostock ile 2.5 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Yeni transfer Bostock, Acıbadem International Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Almanya'nın Schalke 04 kulübünde forma giyen Belçika ve Türk pasaportuna sahip olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Ademoğlu ile de 1.5 artı 2 yıl opsiyonlu olarak anlaşma sağlandığı duyuruldu.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursaspor İki Transfer Birden Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.


Advertisement