Bursaspor Ozan İpek'le Görüşmedi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Ozan İpek'le Görüşmedi

Bursaspor Ozan İpek\'le Görüşmedi

Bursasporlu Ozan İpek, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın görüşme istemini kabul etmemesinden sonra Bursa 10'uncu Noter'ine giderek avukatı Cem Papila'ya kendisini temsil etme yetkisi verdi.

15.01.2013 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursasporlu Ozan İpek, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın görüşme istemini kabul etmemesinden sonra Bursa 10'uncu Noter'ine giderek avukatı Cem Papila'ya kendisini temsil etme yetkisi verdi.

Menajeri Mehmet Kırkpınar, babası Kasım İpek ile birlikte 2 gün önce Bursa'ya dönen Ozan İpek'in kendisiyle görüşülmesi için tanıdığı 2 günlük süre bugün 16.00'da doldu. Ozan İpek, kulüpte yaptığı kısa görüşmeden sonra kaldığı otelin yakınındaki 10'uncu Noter'e gitti.

Ozan İpek, noterde eski futbol hakemlerinden olan avukatı Cem Papila'ya kendisini her türlü temsil yetkisini verdi. Kasım İpek. noterden çıktıktan sonra şöyle dedi:

"Avukat Cem Papila'ya noter tastikli vekalet verdik. Ozan futbol oynamak istiyor. Bunun için herkesten özür diledi. Ancak bir cevap verilmedi. Şimdi yasalara göre 3 günlük bekleme süremiz var. Bunu kullanacağız. Ondan sonra avukatımız Cem Papila, tek taraflı fesih işlemini başlatacak. Bunun için de 4 günlük bir yasal süre var. Ozan, Bursaspor'da oynamak istiyor. Bunun içinde kulübün ona, gel, demesi gerekiyor."

CEZAYA İTİRAZ

Daha sonra kaldıkları Burçman Otel'de basın mensuplarıyla sohbet eden Ozan İpek ve babası, Bursaspor'un verdiği 1 milyon 760 bin TL'lik rekor cezaya da itiraz edeceklerini söyledi. Kasım İpek, itirazlarında yasalara göre Bursaspor'un bir futbolcunun yıllık alacağının yüzde 20'sinden fazla ceza kesemeyeceğini belirteceklerini söyledi.

YÖNETİM YORUM YAPMADI

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, sadece, "Ozan İpek ile ilgili bize bir şey ulaşmadı. Geldikten sonra yönetim olarak alabileceğimiz kararlar olacaktır" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Ozan İpek'le Görüşmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement