Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı - Son Dakika
Spor

Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı

Erzurumspor-Bursaspor maçını izlemek için Erzurum'a gelen Bursaspor taraftarını taşıyan otobüs kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

22.02.2020 10:27  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Aşkale ilçesi Tepebaşı Geçidi yakınlarında Bursaspor taraftarını taşıyan otobüs devrildiği kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgilere göre, TFF 1. Lig Erzurumspor-Bursaspor maçını izlemek için Erzurum'a gelen Bursaspor taraftarını taşıyan otobüs, saat 09.15 sıralarında Tepebaşı Geçidi yakınlarında kaza yaptı. 50 kişilik Bursaspor'u taraftarı taşıyan otobüs seyir halindeyken önündeki tıra çarpmamak için manevra yaptı. Yolların aşırı buzlanması nedeniyle 16 AHL 409 plakalı otobüs, kontrolden çıkarak devrildi.

Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı

KAZA YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi, Aşkale İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen otobüsteki taraftarlar ise diğer otobüslere sevk edildi.

Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı

"ÖNÜMÜZE KAMYON KIRDI"

Takımlarını desteklemek için geldiklerini belirten Bursaspor taraftarı, "Takımımızı desteklemek için gidiyorduk. Yavaş gidiyorduk, önümüze kamyon kırdı ona vurmamak için öbür tarafa kırdık. O sırada devrildik. Çok şükür arkadaşlarımızda bir şey yok. Tek sevindirici haber bu" dedi.

Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kazadan dolayı uzun araç kuyrukları oluşurken, Tepebaşı Geçidi yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.

Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor taraftarını Erzurumspor deplasmanına götüren otobüs devrildi: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Gerçek: 1-Deplasman işi yasaklanmalı.2- yöneticilerin bedava seyirci statlara almaları yasaklanmalı. 3- amigo, taraftar grubu başkanı gibi kişilerin işine son verilmeli. ÇÜNKÜ KAVGADAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORLAR STATLARDA HUZUR KALMADI 59 2 Yanıtla
  • Serdar bitirim : Günün en güzel haberi 54 4 Yanıtla
  • Anti spor: Ne işiniz var bu işler kumar işi hepside 34 3 Yanıtla
  • Çoğunluğu: Ayyaş ve keş psikopat güruh. 17 5 Yanıtla
  • Leyla: Tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin, kaza , bela. 2 0 Yanıtla
  • Can: BU FUTBOLU KALDIRSINLAR ÜLKEYE FAYDASI YOK FUTBOLCULARIN %85 YABANCI PARALAR BOŞA GITTI KULÜPLER BATTI OLAN ÜLKE INSANINA OLDU 1 0 Yanıtla
  • Can: PARALARI AGUDİ GUGUDİ ALIYOR BIZDE BIRBIRIMIZI YIYORUZ 0 1 Yanıtla
  • Merak: merak ettiğim bişey var her sene bursa taraftarını taşıyan otobüs devrildi haberleri görüyoruz, tesadüf mü anlamadım 1 0 Yanıtla Cevap: İçe içe gitmenin sonu.tesadüf değil sonuç.yolda uğradıkları benzinlik ve dinlenme tesislerindede hırsızlık yapıp yağmalarlar çekirge sürüsü gibi. 0 0
  • Mustafa: Şoförlük tecrübe işidir. Sen önünden giden Tır ın ve dorsesinin kaydığını görüyorsun. Göre göre niye sollamaya giriyorsun. Heleki içinde yolcu varken. Otobüsün de kayacagı ihtimalini hiç düsünmuyormusun. Tamamiyle şoför hatası.... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.


Advertisement