Bursaspor - Trabzonspor Maçı Kadrolar ve Notlar - Son Dakika
Spor

Bursaspor - Trabzonspor Maçı Kadrolar ve Notlar

Bursaspor - Trabzonspor Maçı Kadrolar ve Notlar

Stat.HAKEMLER.BursaSPOR.

22.10.2011 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Süleyman Abay (), Alpaslan Dedeş (), Erdem Bayık ()

BursaSPOR:

12 Carson ()

20 Basser ()

23 Serdar ()

38 İbrahim ()

6 Vederson ()

9 Sestak ()

21 Adem ()

7 N'Diaye ()

33 Ozan ()

10 Batalla ()

22 Turgay ()

YEDEKLER:

1 Yavuz

4 Ömer

5 Stepanov

35 İsmail Haktan

28 Tagoe

90 Mehmet Sak

13 Svensson

TrabzonSPOR:

29 Tolga ()

30 Serkan

6 Glowacki ()

23 Giray ()

28 Celutska

20 Colman ()

15 Zokora ()

25 Alanzinho ()

10 Adrian ()

9 Halil ()

17 Burak ()

YEDEKLER:

89 Zeki

22 Mustafa

63 Ferhat

18 Tayfun

24 Aykut

27 Sapara

32 Brozek

GOLLER:

MAÇ NOTLARI:

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Bursaspor kendi sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

SAĞLAM İLE 6'NCI KEZ

Ertuğrul Sağlamlı yeşil beyazlıların ligde ikiden fazla maç yapıp da yenemediği tek takım Trabzonspor. Genç teknik adam yönetiminde 5 kez Karadeniz temsilcisi ile karşılaşan Bursaspor, bu maçlarda 3 mağlubiyet 2 beraberlik alırken 2 gol atıp 6 gol yedi.

İLGİ AZ

Bursaspor taraftarları Gençlerbirliği maçının ardından Trabzonspor maçına da beklenen ilgiyi göstermedi. Trabzonspor maçı için biletlerin tükenmediği öğrenildi. Kapalı kale arkası tribünde boşluklar gözlendi. Trabzonspor taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümü doldurdu.

KADIN VE ÇOCUKLARDAN İLGİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kadın ve 16 yaşından küçük çocuk seyircilerle ilgili aldığı kararın ardından, Bursaspor'un kadın ve çocuk taraftarları kendilerine ayrılan bin 300 kişilik tribünü doldurdu. Kadın ve çocuklar 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken, renkli görüntüler de oluşturdu.

BANGURA YOK

Milli Takımdan sakat olarak dönen Bursaspor'un başarılı golcüsü Bangura, Trabzonspor maçında da forma giyemedi. Bangura'nın yerine Turgay Bahadır görev yaptı. Trabzonspor karşılaşmasında Arjantinli İnsua ise kadroya alınmadı.

GÖĞÜSTE MEHMETÇİK VAKFI

Göğüs reklamı için henüz kimseyle anlaşma sağlayamayan Bursaspor, taraftarının isteği üzerine bugün Trabzonspor karşılaşmasına göğüs reklamı 'Mehmetçik Vakfı' olan forma ile çıktı. Yeşil beyazlı taraftarlar oluşturdukları internet sitelerinde, "Taraftarımızın isteğini kırmayarak takımımızın Mehmetçik Vakfı reklamı ile çıkmasını onay veren yönetim kurulumuza sonsuz teşekkürler ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR BAYRAKLARLA DONATTI

Hakkari Çukurca'daki hain terör saldırısında şehit olan 24 asker için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. TFF'nin aldığı karar gereği başlama düdüğü de 3 dakika geç çalındı. Karşılaşmayı izlemeye ay yıldızlı bayraklarla gelen Bursaspor taraftarları maç boyunca terörü tezahüratlarla lanetledi. Taraftarlar tribünlerden dev Türk bayrakları açtı. Taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Hakkari'ye 5 bin kişi, Bu vatan bölünmez bu böyle biline, Bu vatan uğruna hazırız ölmeye" şeklinde tezahürat yaptı. Ünitimsah üyeleri ise maraton tribününde üzerinde 24 şehidin fotoğrafının bulunduğu ve 'Başımız sağolsun' yazılı pankart açtı.

GENÇLİĞE HİTABE GÖRÜNTÜLERİ VERİLDİ

Bursa Atatürk Stadı'nda maç öncesi skorboardtan Atatürk'ün görüntüleri ile Gençliğe Hitabesi verildi. Kolonlardan da Mehter Marşı ve 10'uncu yıl marşı taraftarlara dinletildi. Bursaspor, Trabzonspor ve hakemler sahaya, "Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" yazılı pankartla birlikte çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi de maç öncesi taraftarlara 15 bin Türk bayrağı dağıttı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor - Trabzonspor Maçı Kadrolar ve Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement