Bursaspor'un Afyonkarahisar Kampı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Afyonkarahisar Kampı

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, kampla ilişkin, "Afyonkarahisar gibi şehirlerin de kalkınması lazım. İnşallah bizden sonra burada daha fazla takımın konaklayacağını ve kamp yapacağını düşünüyoruz.

07.07.2018 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, kampla ilişkin, "Afyonkarahisar gibi şehirlerin de kalkınması lazım. İnşallah bizden sonra burada daha fazla takımın konaklayacağını ve kamp yapacağını düşünüyoruz." dedi.

Bursaspor futbol takımının Afyonkarahisar NG Güral Otel'de girdiği kamp sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ay, kaldıkları otelden çok memnun kaldıklarını belirtti.

Yurt dışında kamp yapan bir takımın kamp maliyetinin en az 200 bin euro olduğunu dile getiren Ay, "1-2 kulübümüz Türkiye'de kalmayı tercih etti. Hocam bana geldi, 'Başkanım biz de gitmeyelim Avusturya'ya, Türkiye'de yapalım' dedi. Benim de hoşuma gitti. Neticede Afyonkarahisar gibi şehirlerin de kalkınması lazım. İnşallah bizden sonra burada daha fazla takımın konaklayacağını ve kamp yapacağını düşünüyoruz. Çünkü, diğer başkanlarımız ve hocalarımız da birbirleriyle konuşuyorlar. Memnuniyetimizi söyledikten sonra çoğu takım burayı tercih edecektir diye düşünüyorum. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hakikaten çok güzel." diye konuştu.

Spor Toto 1. Lige yükselen Afjet Afyonspor hakkında da değerlendirmede bulunan Başkan Ay, Aslında böyle şehir takımlarının yukarılara çıkması lazım. Süper Lig'de olması lazım. Özellikle taraftarı olan takımların yukarılarda olması lazım. Ben buradan başarılar diliyorum. İnşallah sizleri de yakınlarda yukarılarda görürüz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Afyonkarahisar Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement