Bursaspor'un En Genç İsmi Okan Deniz: Bursaspor'da Kalıcı Olmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un En Genç İsmi Okan Deniz: Bursaspor'da Kalıcı Olmak İstiyorum

Bursaspor\'un En Genç İsmi Okan Deniz: Bursaspor\'da Kalıcı Olmak İstiyorum

Bursaspor'un 17 yaşında kadrosuna giren ve yeşil beyazlı ekiple ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında çıkan takımın en genç oyuncusu Okan, isminden söz ettirmeye başladı.

08.08.2011 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve kısa sürede yıldızını parlatarak A Takım'a yükselen golcü futbolcu Okan Deniz'in hedefi yeşil beyazlı ekipte yıllarca oynamak

Bursaspor'un 17 yaşında kadrosuna giren ve yeşil beyazlı ekiple ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında çıkan takımın en genç oyuncusu Okan, isminden söz ettirmeye başladı.

10 çocuklu bir ailenin ferdi olan genç futbolcunun yeşil beyazlı ekiple ilk tanışması 12 yaşında okul takımından seçilmesiyle başladı. Yetenekli futbolcu, 5 yıl Bursaspor'un çeşitli yaş gruplarında oynadıktan sonra A2 takımında forma giydi. Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Okan, Bursaspor'un resmi dergisine açıklamalarda bulundu.

Öncelikle hedefinin Bursaspor A takımında kalıcı olmak ve A Milli Takım'da oynamak olduğunu belirten genç yetenek, "Bursaspor'da kalıcı olarak A Milli Takım'a kadar yükselmek istiyorum. Ondan sonra A takımda iyi bir yerlere gelirsem, Avrupa'da futbol oynamak istiyorum.

A takımla birlikte antrenmanlara çıkıyorum ve ilk sınavımı Gomel maçında verdim. Biraz daha rahat oynamam ve heyecan yapmamam gerekiyor. A takımda oynayabileceğimi düşünüyorum. Bugün için A takımda forma giymek için kendimi hazır hissediyorum" dedi.

İDOLÜM DROGBA

Chelsea'da oynayan Didier Drogba'yı kendisine örnek aldığını belirten Okan, "Drogba benim idolümdü. Halen daha beğeniyorum onu. Türkiye'de ise Sercan Yıldırım var. Onu da çok beğeniyorum" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un En Genç İsmi Okan Deniz: Bursaspor'da Kalıcı Olmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement