Bursaspor'un Hızını Beşiktaş Kesti - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Hızını Beşiktaş Kesti

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı hücum futbolu, büyük beğeni toplayan Bursaspor'un hızını Beşiktaş kesti.

16.02.2015 12:04  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı hücum futbolu, büyük beğeni toplayan Bursaspor'un hızını, Beşiktaş kesti.

63 GÜN SÜREN YENİLMEZLİK BİTTİ

En son deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 14 Aralık'ta uzatmalarda yediği golle yenilen Bursaspor'un 63 gündür devam eden yenilmezlik serisi, İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş karşısında uzatmanın son dakikasındaki penaltı golüyle sona erdi.

Yeşil beyazlılar, Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından ligde deplasmanda oynadığı maçlarda Gaziantepspor'u 2-1, Torku Konyaspor'u 3-2 yenerken, Galatasaray ile 2-2 berare kaldı.

Bursaspor bu süre içerisinde Ziraat Türkiye Kupası'nda ise C Grubu'nda deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 5-0, sahasında ise Centone Karagümrük'ü 3-1 yendi. Yeşil beyazlılar, İstanbul Başakşehir'i normal süresi 0-0, uzatmaları 1-1 biten maçta penaltı atışları sonrasında 4-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Hızını Beşiktaş Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement