Bursaspor'un Kiralık Futbolcularında Dönüş Sevinci - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Kiralık Futbolcularında Dönüş Sevinci

Bursaspor'da çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcular Bursaspor TV'ye açıklama yaptı.

12.06.2013 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcular Bursaspor TV'ye açıklama yaptı.

Yeşil beyazlı futbolcular, kulüplerine döndükleri için mutlu olduklarını belirtirken şunları söylediler:

EMRE PEHLİVAN: "İnşallah bu kamp süresi benim için, arkadaşlarım için hayırlı, olumlu geçer. Vakıfköy'e geri döndük, eski günlerde olduğu gibi. Körfez'e sakat bir şekilde gittim. Üst adelemde yırtık vardı. İlk 5-6 hafta sakatlıkla uğraştım, daha sonra eski performansımı yakaladım. Sonuçta profesyonel bir deneyim kazandım orada. Buraya hazır bir şekilde döndüğüme inanıyorum."

ANIL SARAK: "Burada olmak güzel. Sonuçta herşey burada başlamıştı benim için. İnsan Vakıfköy'e gelirken biraz tuhaf oluyor, eski günleri hatırlıyor. Mutluyum burada olmaktan. 2 yıldır kiralık oynuyordum, önce Nilüferspor'da geçen sene Karagümrük'te. Benim açımdan da çok başarılı bir 2 sene geçti. Dönme umuduyla buraya geldik. İnşallah istediğimi alırız."

AHMET ARI: "Bursa'yı çok özledim. İnşallah bu kamp bizim adımıza iyi geçer."

MEHMET SAK: "Yeniden dönmek gerçekten mutluluk verici. 1 sene ayrı kalmıştık Bursa'dan. Bu bir sene bana çok şeyler öğretti. Deneyim kazandığıma inanıyorum. İnşallah bu sene herşey istediğim gibi gider."

YAVUZ ÖZKAN: "Her zaman söylediğim gibi burada olmaktan çok mutluyum. Erken geldik biraz ama takımdan önce, tabii normal bir durum kiralık dönemi geçirdik 6 ay. Yeni gelen teknik direktörümüz bizi görmek istiyor, bir gelişme var mı diye. O da haklı olarak bizi erken çağırdı. Bu geçireceğimiz 10 gün bizim için gerçekten çok iyi olacak."

YENAL: "Bursa'da olmaktan çok mutluyum. Zaten 7 seneden beri Bursaspor'un futbolcusuyuz. İnşallah iyi bir sezon olur, iyi bir kamp dönemi geçiririz."

İSMAİL HAKTAN: "Ben de çok mutluyum. 1 sene aradan sonra tekrar Bursa'ya geldik. İnşallah bu sezon da geçen sezon kampı gibi çok iyi geçer ve takımda kalırım. Tek hedefimiz bu. Denizli'de sezon benim açımdan çok iyi geçti. Goller attıp, asistler yaptım. Benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Kendimi katlamak için de çok iyi bir fırsattı. Ben de bunu kendime güvenerek iyi değerlendirdim. Şimdi kampta yeniden kendimi gösterip, tekrar Bursaspor forması giymek istiyorum." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Kiralık Futbolcularında Dönüş Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement