Bursasporlu Taraftarların Oyuncuları Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Taraftarların Oyuncuları Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Bursasporlu taraftarların, gece vakti otobüsün önünü kesip içerisindeki oyuncuları darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Taraftarlardan en çok kaleci Harun Tekin zarar görmüştü.

01.03.2017 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor takımına taraftarca yapılan vahşi saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 5-6 kişinin sopalarla otobüse girerek futbolcuları tehdit ettiği görülüyor.

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Özellikle takımın yıldızı Pablo Batalla ve kaleci Harun Tekin'e saldıran taraftarlar, oyunculara galiz küfürler ediyorlar.

HARUN TEKİN: KENDİNİ BİLMEZ BARBAR GRUBU

Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin, gece saatlerinde bir grup taraftar tarafından maruz kaldığı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Can güvenliğimizin olmadığı bir ortamda bize küfürlerle, taşla, sopayla ve bıçakla kalleşçe saldırma girişiminde bulunan kendini bilmez barbar grubunu bütün Bursaspor taraftarından ayrı tuttuğumu belirtmek isterim" dedi.
Takım otobüsünün içinde yaşanan olayda yüzüne darbe alan kaleci Harun Tekin, sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Milli kaleci, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Uzun yıllardır formasını onurla ve gururla taşıdığım Bursaspor formasıyla böylesine vahim bir olayı yaşamak beni, ailemi ve takım arkadaşlarımı derinden üzdüğünü bilmenizi isterim. Can güvenliğimizin olmadığı bir ortamda bize küfürlerle, taşla, sopayla ve bıçakla kalleşçe saldırma girişiminde bulunan kendini bilmez barbar grubunu bütün Bursaspor taraftarından ayrı tuttuğumu belirtmek isterim. Bu zorlu süreçte camia olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız dileğiyle."

Bursasporlu Taraftarların Oyuncuları Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Bursasporlu Taraftarların Oyuncuları Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement