Bursayı Sallayacaklar - Son Dakika
Güncel

Bursayı Sallayacaklar

Bursayı Sallayacaklar

Sahne aldıkları her yerde çalıştıkları mekânı tıka basa doldurdukları için adları "Bereketli DJ" olarak anılan Ecem Aka ve Ebru Öztürk, Bursa'ya geliyorlar.

21.10.2017 09:51  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Ekim cumartesi akşamı Bursa, MasQuera club'de sahne alacak olan kafadar DJ'ler çaldığımız eserler ve program içindeki Showlarla Bursalılarında sevgisini ve takdirini kazanacaklarını iddia ettiler.

İzmit, Bursa ve Erzurum gibi birçok ilde program yapan Ecem Aka ve Ebru Öztürk şarkılarını birçok ilde sevenlerine çalmaya devam ederken "Bazen programımız öyle sıkışıyor ki 3 saatlik uykuyla müzik çaldığımız anlar oluyor. İşimizi seviyor ve hiç şikâyetçide olmadık, sevdiğimiz şarkıları çalıyoruz, herkesle birlikte eğleniyoruz" dediler. Salı günleri İstanbul, CİRCUS club' de sahne alan ve 1 sezondur müthiş eğlenceli gecelere imza atan başarılı DJ'ler önümüzdeki günlerde bir şarkıyla da müzikseverlerin karşısına çıkacaklar. Eğlence sektörünün ve eğlenmek isteyenin ne istediğini biliyoruz ifadesinde bulunan Ecem Aka ve Ebru Öztürk "Şarkımızda eğlencelik bir eser olacak" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursayı Sallayacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement