Burulaş'ın yeni filosundaki akıllı çözümlere Asis CT imzası - Son Dakika
Güncel

Burulaş'ın yeni filosundaki akıllı çözümlere Asis CT imzası

Burulaş\'ın yeni filosundaki akıllı çözümlere Asis CT imzası

Burulaş bünyesindeki otobüs filosunu son yıllarda giderek artıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete aldığı 85 yeni aracının NFC ve QR sistemlerle uyumlu validatörleri Asis CT imzası taşıyor.

15.11.2020 10:24  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burulaş bünyesindeki otobüs filosunu son yıllarda giderek artıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete aldığı 85 yeni aracının NFC ve QR sistemlerle uyumlu validatörleri Asis CT imzası taşıyor. Konforu ve takibi akıllı teknolojilerle artırılan araçlarda kameralar da bulunuyor.

Türkiye'nin 81 ilinde faaliyetleriyle adından söz ettiren, dünyanın ise 12 ülkesinde büyük projelere imza atan Asis Elektronik'in akıllı şehir teknolojileri şirketi Asis CT-City Technologies'in çözümleri, Bursa'da yeni toplu taşıma araçlarında kullanılmaya başlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, toplu taşımada yoğunluğu azaltmak maksadıyla son olarak filosuna kattığı 85 araçta kullanılan Asis CT çözümleri, akıllı ödemeden araç içindeki olumsuz durumları anlık olarak izleyip önlem alınmasına olanak sağlayabilen izleme sistemlerine kadar, otobüslere konfor kazandırıyor.

Yeni yollar, köprülü kavşaklar ve raylı sistem yatırımlarının yanı sıra akıllı şehir yatırımlarının da hızla sürdüğü Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni araçlarına sağladıkları hizmet hakkında bir değerlendirme yapan Asis CT Genel Müdürü Dr. Fatih Gündoğan, Türkiye'nin 81 iline ve dünyanın 12 ülkesine anahtar teslim ve çözümler sağlayan şirketlerinin, geliştirdiği yerli çözümlerle bu kez Burulaş'ın yeni araçlarının Bursalılarla buluşacak olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Gündoğan, şöyle devam etti:

"Şehirleri yarına hazırlayan Asis CT- City Technologies'in geliştirdiği çözümler her geçen gün daha fazla insana ulaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete aldığı araçlarda NFC ve QR sistemlerle uyumlu validatörlerimiz ve sürücü kontrol panellerimiz bulunuyor. Hem araç kullanıcısının hem araca binenlerin konforunu hedefliyoruz. Asis CT olarak geliştirdiğimiz elektronik ücret toplama sistemlerini, bugün artık tüm dünyada 16 milyondan fazla kişi kullanıyor. Şehirlerin ihtiyaçları doğrultusunda çevre sorunlarından yolcu bilgilendirmeye, temizlikten güvenlik ve analize akıllı projeler oluşturarak ürettiğimiz yenilikçi çözümlerimizle, Avrupa'dan Asya ve Afrika'ya geniş bir coğrafyaya hizmet sunuyoruz. Yurt içinde ise ülkemizin dört bir yanında çözümlerimiz kullanılıyor. Gelecekte de şehirlerimizin, araçlarımızın, ulaşım hatlarımızın konforunu ve aklını artırmak üzere çalışmaya devam edeceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burulaş'ın yeni filosundaki akıllı çözümlere Asis CT imzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada, 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement