Burun estetiği için geldi, canından oldu! Genç kadın ameliyattan sonra uyandırılamadı - Son Dakika
Güncel

Burun estetiği için geldi, canından oldu! Genç kadın ameliyattan sonra uyandırılamadı

Burun estetiği için geldi, canından oldu! Genç kadın ameliyattan sonra uyandırılamadı

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir tıp merkezinde geçirdiği burun estetiği ameliyatı sonrası uyanamayan Seher K., hayatını kaybetti.

04.02.2023 11:32  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 yaşındaki Seher K., dün sabah saatlerinde burun estetiği ameliyatı olmak için Yakuplu Mahallesi Osmangazi Caddesi'ndeki bir tıp merkezine gitti. Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher K., daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bunun üzerine yakındaki başka bir hastaneye sevk edilen Seher K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Seher K'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burun estetiği için geldi, canından oldu! Genç kadın ameliyattan sonra uyandırılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cgdm Arslan: ameliyata girmeden emar istiyorlar ,herhangi bir hastalığın varmı diye soruyorlar çünkü kalbin dayanmaya bilir,testlerde çıkmayan bir sorun olabilir sağlık sorunu vardır kendiside bilmiyordur,imza atıyorsunuz sonuçta lokal olsaymış ameliyat lokal ameliyatta olunuyor 21 13 Yanıtla Necati Kaya: Çok bilmiş. 13 16
  • Mümtazer Osmanoğlu: Fazla narkoz öldürür. Narkoz çok beceri ve yetenek isteyen çok hassas bir bölümdür. Anestezi doktoru hakkında soruşturma açılmalıdır. 9 1 Yanıtla

Advertisement