Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika
Güncel

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Buse Narcı kimdir? Güzelliğiyle ve oyunculuğuyla tanınan Buse Narcı merakla araştırılıyor. Buse Narcı kaç yaşında, eğitimini nerede aldı sorularının cevapları ise şöyle...

02.07.2018 14:45  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla çok sayıda insan tarafından tanınan Buse Narcı, şimdilerde magazin muhabirlerinden uzakta bir yaşam sürüyor. Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve bir zamanlar Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Buse Narcı, merakla araştırılıyor. Peki Buse Narcı kimdir? İşte bütün soruların yanıtı.

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Buse Narcı en son Türk Malı dizisinde rol almıştı.

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Buse Narcı, bir arkadaş toplantısında tanıştığı Özcan Deniz ile uzun süre aşk yaşamış daha sonra ayrılmışlardı.

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı, daha sonra 4N1K filminde rol almıştır.Ünlü oyuncu Özcan Deniz, mart ayında bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Feyza Aktan ile evlenmişti. Nikah zamanı 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan, geçtiğimiz ay bebeğini dünyaya getirdi. Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, bu konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt vermişti. Narcı, "Konuşmak istemiyorum. Beni ilgilendirmiyor" demişti.

Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Narcı, son olarak, sosyal medya hesabından yaptığı basın bildirisi ile kalbinin boş olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından, 'Basın bildirisi' notuyla bir metin paylaşan Buse Narcı şu ifadelere yer verdi: ''Hayatımda bir erkek yok. Asparagas söylemlere kulak asmayınız. Henüz kıymetli kalbim kimsede değil, saklamam zaten. Erkek ve kadın sokakta yan yana yürüdüğü zaman ya da bir mekanda gittiği zaman sevgili olmak zorunda değil. Lütfen.'' dedi.

Son Dakika Güncel Buse Narcı Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement