Eski ABD Başkanı Bush'un, Bayan Obama'ya Şeker Verdiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Eski ABD Başkanı Bush'un, Bayan Obama'ya Şeker Verdiği Ortaya Çıktı

Senatör John McCain için gerçekleştirilen cenaze töreninde eski ABD Başkanı Bush'un, eşinin elindeki şekeri alıp eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'ya verdiği ortaya çıktı.

03.09.2018 11:06  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de beyin kanserinden hayatını kaybeden Senatör John McCain için düzenlenen cenaze töreninde eski ABD Başkanı George W. Bush, eşi Lara Bush'un elindeki şekeri alıp eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'ya vermiş.

BUSH EŞİNİN ELİNDEKİ ŞEKERİ ALIP, BAYAN OBAMA'YA VERMİŞ

ABD'de beyin kanserinden hayatını kaybeden Senatör John McCain için düzenlenen cenaze töreninde eski Başkanlardan George W. Bush'un, gülerek Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'ya elini uzatıp bir şey vermesi kamaralara yansımıştı. George W. Bush'un, eşi Lara Bush'un elindeki şekeri alıp Michelle Obama'ya verdiği anlaşıldı.

ÇOK SAMİMİ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Özellikle Başkan Donald Trump döneminde mevcut siyasi iklimde iki parti arasında gerilimin yükseldiği ve toplumda bölünmelere yol açma devam ederken, George W. Bush, Barack Obama, Laura Bush ve Michelle Obama'nın çok samimi görüntüleri sosyal medyada çok konuşulup tartışılmıştı.

Eski ABD Başkanı Bush\'un, Bayan Obama\'ya Şeker Verdiği Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Eski ABD Başkanı Bush'un, Bayan Obama'ya Şeker Verdiği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement